Fiber bu ay içerisinde geleceğini ümit ediyorum. Şuan CRC FEC hataları milyarları buluyor, sadece reset atmakla geçiyorum. Önceden reset at tekrar kuru çok yaptım iyice midemi bulandırdı, configden yükleyince 2-3 denemede root hesabı geliyor ayrıca daha kısa süre gidiyor, kısaca çöp cihaz. Benim operatöre dair her ayar kapalı.
Gerceken çöp ama bölgemde gibergelmiyor gelse bir router alıp openwrt yapıştıracağım. Ama gelmiyor ve config.bin dosyası vermeyi düşünüyordunuz ama yeni gelen gunelleme ile payload 5 şifreleme ye geçilmiş sanırım bu demek oluyor ki ne yazikki sizin dosyanız ne kadar aynı modem olsadaroog erişimine yardım etmiyor size güncelleme gelmiş mi etkilendiniz mi? Ben nasibimi bol bol crc ile aldım galiba internet sitelerinde geç giriyorum.

Gerceken çöp ama bölgemde gibergelmiyor gelse bir router alıp openwrt yapıştıracağım. Ama gelmiyor ve config.bin dosyası vermeyi düşünüyordunuz ama yeni gelen gunelleme ile payload 5 şifreleme ye geçilmiş sanırım bu demek oluyor ki ne yazikki sizin dosyanız ne kadar aynı modem olsadaroog erişimine yardım etmiyor size güncelleme gelmiş mi etkilendiniz mi? Ben nasibimi bol bol crc ile aldım galiba internet sitelerinde geç giriyorum.
Denemekten zarar gelmez,
©2008-2019 ZTE Şirketi. Tüm hakları Saklıdır | ZXHN H168A V2.0 TTN.27T1_230919
cihaz tamamen operatörden kopuk durumda.

Denemekten zarar gelmez,
©2008-2019 ZTE Şirketi. Tüm hakları Saklıdır | ZXHN H168A V2.0 TTN.27T1_230919
cihaz tamamen operatörden kopuk durumda.
Evet yeni sürümü almamışsınız şu anki sürüm ttn29 260429 olmuş

Cspd incelemesine yardım edecek misin? Denesek mi tekrar config anahtarı bulmayı ?

Cspd incelemesine yardım edecek misin? Denesek mi tekrar config anahtarı bulmayı ?
Hocam baksak da boş çıktıyı vermiyor, terminalde de şifreli görünüyor. Sıfırlayıp kurmadan sorunumuz çözülmeyecek, fiber gelince söker yeni cihazları koyarım, bu elimin altında olur istediğimizi yaparız.

Hocam baksak da boş çıktıyı vermiyor, terminalde de şifreli görünüyor. Sıfırlayıp kurmadan sorunumuz çözülmeyecek, fiber gelince söker yeni cihazları koyarım, bu elimin altında olur istediğimizi yaparız.
Eğer fiber gelince her şeyi yapacaksak şans bizden yana olsun ama o cihazın bir şekilde fiberden sonra yeni sürümü alması gerekecektir çünkü config.bin büyüdü yani bugünkü çıktı ile bir önceki çıktı aynı değil dosya 2 kb birden büyümüş exploiti tekrar dönersiniz ve terminal erişimi o sürümde yeniden sağlanır yani düşündüğümüz gibi olursa tabi. Her mesaj atışında crc artıyor

Eğer fiber gelince her şeyi yapacaksak şans bizden yana olsun ama o cihazın bir şekilde fiberden sonra yeni sürümü alması gerekecektir çünkü config.bin büyüdü yani bugünkü çıktı ile bir önceki çıktı aynı değil dosya 2 kb birden büyümüş exploiti tekrar dönersiniz ve terminal erişimi o sürümde yeniden sağlanır yani düşündüğümüz gibi olursa tabi. Her mesaj atışında crc artıyor
Yeni operatörüm Telekom olacak, güncelleme hızlı geliceğini düşünüyorum.

Yeni operatörüm Telekom olacak, güncelleme hızlı geliceğini düşünüyorum.
Ben mille sari renkli bir iss kullaniyorum ona rağmen geldi size gelmemesinin sebebi CWMP yada tr069 kapalı olması olabilir genelde kapalı mı tutarsın? o kapalı ise iss arkadan yeni yazılımı yukleyemez genelde geceleri yaparlar.

Ben mille sari renkli bir iss kullaniyorum ona rağmen geldi size gelmemesinin sebebi CWMP yada tr069 kapalı olması olabilir genelde kapalı mı tutarsın? o kapalı ise iss arkadan yeni yazılımı yukleyemez genelde geceleri yaparlar.
O zaten root olduğundan beri kapalı da belli bir CRC hatasından sonra reset atacak şekilde ayarladım OpenWRT'li PC'yi otomatik reset atıyor o modeme.

Yeni yazılımı almanız için o açık olmalı ve openwrt bu modeme nasıl reset atabiliyor?
O zaman da yazılıp atıp sıfırlarlar, şuan bu durumda kalması daha iyi. Reset atma işi çok uzun iş kısaca belli aralıklarla bağlanıyor CRC durumuna bakıyor ona göre reset atıyor. Bu modem ve VDSL altyapıda bolca macera yaşadım, belki video çeker anlatırım bilmiyorum.