Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
ZTE router arayüzüne girdikten sonra "Yerel Ağ" sayfasından "WLAN" sekmesinden "WLAN SSID Yapılandırması" açılır çekmecenin içinde aktif olan SSID'leri görebilirsin. 2.4 Ghz ve 5Ghz ağlarına farklı isimler verirsen cihazlar bu iki ağ arasında geçiş yapmayacaktır. Eğer SSID5 (5Ghz) ağının adını değiştiremezsen bu ağı kapalı hale getirip SSID6 (5Ghz) ağının adını değiştirebilirsin.
ZTE router arayüzüne girdikten sonra "Yerel Ağ" sayfasından "WLAN" sekmesinden "WLAN SSID Yapılandırması" açılır çekmecenin içinde aktif olan SSID'leri görebilirsin. 2.4 Ghz ve 5Ghz ağlarına farklı isimler verirsen cihazlar bu iki ağ arasında geçiş yapmayacaktır. Eğer SSID5 (5Ghz) ağının adını değiştiremezsen bu ağı kapalı hale getirip SSID6 (5Ghz) ağının adını değiştirebilirsin.

Çözüm
Ben son cümlenizde dediğiniz gibi SSID adını değiştirememiştim ve başka bir SSID açmayı akıl edememiştim. Benimkinde farklı olarak SSID5 (5Ghz)'in ismi değişiyor, SSID 1 (2.4Ghz)'in ismi değişmiyordu. Dediğiniz gibi SSID 1 (2.4Ghz)'i kapatıp SSID 2 (2.4Ghz)'yi açtım ve ismini değiştirdim, oldu. Elinize sağlık.

Bahsettiğiniz şey bu mu hocam?
1734368152986.webp

Şu an Asus DSL-AC51 modemini kullanıyorum ama sizin için ZTE H3600'ü takıp ekran görüntüsü aldım.

Alperen Arslan'ın dediği gibi, Yerel Ağ > WLAN > Temel WLAN > WLAN Kablosuz Ağ (SSID) Yapılandırması ekranında SSID1 (2.4GHz)'nin adı değişmiyor ama onun adını değiştirmeye gerek yok. Onu kapalı konuma alıp SSID2 (2.4GHz)'yi açıp onun adını değiştirebiliriz.

1734369453959.webp

1734369485967.webp

@RoaringLion H3600 hakkında yorumunuz nedir hocam? TT kendisi verdi şu anlık değiştirmeyi düşünmüyorum. Hız vs. yardımcı olursanız sevinirim
Şu konuya bakın: