gokax

Çalışkan
Merhaba. Ben TurkNet fiber kullanmaya yeni başladım. Hızım bu ama onların modemini kullanmak istemiyorum. Benim kendi modemim var, AX53. Onda bu hizi alamıyorum, ne yapmayalım?

Screenshot_20250824_145217_Speedtest.webp

IMG-20250812-WA0005.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
O cihazla alakalıdır hocam cihazın güncellemesi varsa onu yap öyle dene o da olmazsa cihazı iade et yeni cihaz al.
Hocam cihazla ilgili ama ayarla alakası var cihazım güncel benim çünkü biz arkadaşımla beraber aldık fiberi onun modemi yoktu Huawei wifi be3 pro aldı wifi 7 aynı sorun onda da var bu konuyu ikimiz için açtım

Hocam cihazla ilgili ama ayarla alakası var cihazım güncel benim çünkü biz arkadaşımla beraber aldık fiberi onun modemi yoktu Huawei Wi-Fi BE3 Pro aldı Wi-Fi 7 aynı sorun onda da var bu konuyu ikimiz için açtım.

İşlemcisi yetmiyor olabilir cihazın donanımını bilmiyorum ama cihazın dibinde bile 5 GHz bandında böyle düşük performans veriyorsa başka açıklaması yok.

İşlemcisi yetmiyor olabilir cihazın donanımını bilmiyorum ama cihazın dibinde bile 5 GHz bandında böyle düşük performans veriyorsa başka açıklaması yok.
Yok canım o kadar değil benim cihazımı geçiyorum ax53 şuan çok üstün bir cihaz arkadaşımın Huawei b3 pro yanında onların cihazı çöp sadece bi ayar yada kısıtlama var başka bir şey olamaz bende onu çözmeye geldim buraya

Buradaki sorunu nasıl çözebiliriz hocam
@Recep Baltaş

Son düzenleme: