Jarvis

Başarılı
Yer
İstanbul
Türk Telekom cihazlar menüsünde bu cihazı ikili şekilde aylık taksitle satıyor, operatör kısıtlı olduğunu sanmıyorum parayla sattığı için, TurkNet'in verdiğini gördüm forumlarda. Sizce kısıtsız haliyle alınır mı?

Türk Telekom cihazlar menüsünde bu cihazı ikili şekilde aylık taksitle satıyor, operatör kısıtlı olduğunu sanmıyorum parayla sattığı için, TurkNet'in verdiğini gördüm forumlarda. Sizce kısıtsız haliyle alınır mı?
ZTE H3601P Mesh Wi-Fi'nin alınmasıyla ilgili önerilerim:

1. Kapsama Alanı: ZTE H3601P, geniş bir kapsama alanı sunması ile biliniyor. Eviniz veya ofisiniz büyükse, bu cihaz iyi bir seçim olabilir.

2. Hız ve Performans: Cihaz, yüksek hızlar ve çoklu bağlantılar için optimize edilmiştir. İnterneti yoğun bir şekilde kullanıyorsanız daha iyi bir deneyim sunabilir.

3. Kısıtlama Durumu: Eğer Türk Telekom cihazı kısıtlı olmadan satıyorsa, bu versiyonu almak mantıklı olabilir. Ancak, TurkNet gibi diğer sağlayıcılarda test edilmesi, performans açısından bir fark yaratabilir.

4. Uyumluluk: Cihazın, mevcut internet paketinize uyumlu olduğundan emin olun. Özellikle modem ve ağ altyapınızla uyum sağlaması önemli.

5. Fiyat ve Taksit Seçenekleri: Aylık taksitli alım size kolaylık sağlayabilir, ancak toplam maliyeti hesaplayın ve uzun vadeli kullanımda ne kadar fayda sağladığını değerlendirin.

Sonuç olarak, ZTE H3601P Mesh Wi-Fi'yi almayı düşünüyorsanız, bu faktörleri göz önünde bulundurmanız faydalı olacaktır.