Zyxel modem yok. Tanıdık birisi var mış o sayede modemlerin olduğu yere girdim, zte'den başka modem yok ellerinde. Oradaki arkadaş da Zyxel uzun zamandır gelmiyor neden bilmiyorum dedi. Kutunun ve modemin fotoğraflarını çektim ama direkt broadcom olduğunu gösteren bir şey yok. Gemini'a göre modem üzerindeki sap kodunu Türk Telekom broadcom işlemcili zte'ler için kullanıyormuş vs gemini broadcom olduğuna dair ısrar ediyorBende çok araştırdım ama işlemci modelini yazan bir kaynak bulamadım. Kutuda vs yazmıyor diye biliyorum.
Zyxel dx3200 b0 modeli biraz eski bir model ama Broadcom işlemcili olduğunu söylüyorlar ofiste yarın sorabilir misiniz dx3200 b0 hala satışta mı diye? Dx3200 b0 modelini sıfırı satılıyorsa almayı düşünüyorum.
Operasyon sorumluları falanca beye de gittim, bize ne geliyosa o vardır, bizde olmayan modemi artık kullanmıyolardır demisti dün.
Müşteri hizmetleri ise bölgenizde bulunan stokta olan ne varsa o modem gelir dedi, online işlemler üzerinden satın alım yapmam durumunda. Ttofiste de fiberlere falan bunu veriyoruz bayağı iyi diyolar falan diye zte övdüler.
Pazartesi yeniden gideceğim, iade vs açılmış modem varsa ellerinde fişe takıp arayuzden donanım ya da yazılım sürümüyle bulabilir miyim bakicam. Pek ihtimal vermiyorum ama başka aklıma bir çözüm gelmiyor. Burada tam bizim konuştuğumuz v9 modelinin arayüze girişi sormuş bir arkadaş ama o günden beri arazi bir daha girmemiş