Arkadaşlar ben ZXHN H298A V1.0 modem kullanıyorum. Root modunu aktif etmek icin Recep abinin videosunu adim adim yapiyordum, yaparken son asamada "ValueError: Payload header does not start with the payload magic." Boyle bir hata aliyorum. Sonrasinda olusan Config XML dosyasi bos oluyor, yardimci olur musunuz?
Detaylar
Kim cevapladı?Eminim modemin arayuzunden aldim seri numarasini copy paste yaptim bir yanlislik yokKomutu düzgün yazdığınıza emin misiniz? Seri numarasını doğru yazdığınızdan emin olun ayrEminim
Omerta Silenzio
Başarılı
Scriptin okumaya çalıştığı .bin dosyası düzgün inmemiş olabilir. İndirdiğiniz config.bin dosyasına sağ tıklayıp özellikler deyin. Boyutu 0 KB veya 1-2 KB gibi küçük bir değer mi?
Ekstra komut satırında examples/decode.py çalıştırırken input dosyası olarak doğru dosyayı gösterdiğinizden emin olun.
Örnek okarak; python examples/decode.py --serial ZTEXXXXXX config.bin komutunu yazarken config.bin dosyası o klasörde mi?
Ekstra komut satırında examples/decode.py çalıştırırken input dosyası olarak doğru dosyayı gösterdiğinizden emin olun.
Örnek okarak; python examples/decode.py --serial ZTEXXXXXX config.bin komutunu yazarken config.bin dosyası o klasörde mi?
45kb gozukuyorScriptin okumaya çalıştığı .bin dosyası düzgün inmemiş olabilir. İndirdiğiniz config.bin dosyasına sağ tıklayıp özellikler deyin. Boyutu 0 KB veya 1-2 KB gibi küçük bir değer mi?
Omerta Silenzio
Başarılı
config.bin dosyasını Not Defteri ile açın.
İçinde okunabilir yazılar var mı, yoksa tamamen anlamsız karakterler mi var?
Dosyanın başında ZTE veya e8 gibi karakterler varsa scriptin bunu tanıması lazım.
boyleconfig.bin dosyasını Not Defteri ile açın.
İçinde okunabilir yazılar var mı, yoksa tamamen anlamsız karakterler mi var?
Dosyanın başında ZTE veya e8 gibi karakterler varsa scriptin bunu tanıması lazım.
Dosya Ekleri
Omerta Silenzio
Başarılı
config.bin dosyanızın içindeki tüm metni kopyalayıp sitedeki kutucuğa yapıştırıp devam edin.Site size yeni dosya
indirecektir. ndirdiğiniz yeni dosyayı script klasörüne atın. Komutu bu yeni dosya ismiyle çalıştırın:
python examples/decode.py --serial ZTEXXXXXX decoded.binbirazcik daha detayli anlatir misin dosyayi indirdim simdi nereye atacagimconfig.bin dosyanızın içindeki tüm metni kopyalayıp sitedeki kutucuğa yapıştırıp devam edin.Site size yeni dosya
indirecektir. ndirdiğiniz yeni dosyayı script klasörüne atın. Komutu bu yeni dosya ismiyle çalıştırın:python examples/decode.py --serial ZTEXXXXXX decoded.bin
Yeni konular
-
-
-
X870e Aorus Pro X3D Ice model anakartta RAM XMP1 profili açılmıyor
- Teknopatici
-
-
-
-
-
-