ZXHN H298A V1.0 modemde root aşamasında "ValueError" hatası

metofv

Üyecik
Arkadaşlar ben ZXHN H298A V1.0 modem kullanıyorum. Root modunu aktif etmek icin Recep abinin videosunu adim adim yapiyordum, yaparken son asamada "ValueError: Payload header does not start with the payload magic." Boyle bir hata aliyorum. Sonrasinda olusan Config XML dosyasi bos oluyor, yardimci olur musunuz?

Komutu düzgün yazdığınıza emin misiniz? Seri numarasını doğru yazdığınızdan emin olun ayrıca.

Scriptin okumaya çalıştığı .bin dosyası düzgün inmemiş olabilir. İndirdiğiniz config.bin dosyasına sağ tıklayıp özellikler deyin. Boyutu 0 KB veya 1-2 KB gibi küçük bir değer mi?

Ekstra komut satırında examples/decode.py çalıştırırken input dosyası olarak doğru dosyayı gösterdiğinizden emin olun.
Örnek okarak; python examples/decode.py --serial ZTEXXXXXX config.bin komutunu yazarken config.bin dosyası o klasörde mi?

45kb gozukuyor

config.bin dosyasını Not Defteri ile açın.
İçinde okunabilir yazılar var mı, yoksa tamamen anlamsız karakterler mi var?
Dosyanın başında ZTE veya e8 gibi karakterler varsa scriptin bunu tanıması lazım.
boyle

Dosya Ekleri

• Screenshot_2.webp
    61,1 KB · Görüntüleme: 41
birazcik daha detayli anlatir misin dosyayi indirdim simdi nereye atacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…