1 TB M.2 NVMe SSD (NTFS formatlı): Sorunsuz şekilde tanınıyor ve dosya paylaşımı çalışıyor.
Sorum şu:
EX3501-T0 modem 2 TB diskleri neden tanımıyor veya 0 MB gösteriyor olabilir? exFAT desteği sınırlı mı, GPT bölümlendirme mi sorun yaratıyor? Benzer durumu yaşayan veya çözüm bulan var mı?
EX3501-T0’nun USB disk paylaşımı NTFS ve FAT32 ile sınırlıdır. exFAT desteği genellikle yoktur veya sınırlıdır bu yüzden diskin exFAT formatlı olmasına rağmen görünmesi ama kapasiteyi 0 MB göstermesi normaldir. Çözüm yolu için diskleri NTFS ve MBR ile biçimlendirmeyi deneyebilirsin.
EX3501-T0'nun USB disk paylaşımı NTFS ve FAT32 ile sınırlıdır. exFAT desteği genellikle yoktur veya sınırlıdır bu yüzden diskin exFAT formatlı olmasına rağmen görünmesi ama kapasiteyi 0 MB göstermesi normaldir. Çözüm yolu için diskleri NTFS ve MBR ile biçimlendirmeyi deneyebilirsin.
Şimdiye kadar şunu yaptım, diskleri CMD ile formatlayıp NTFS olarak hazırladım şu an görüyor ama M.2 SSD Intel 660p 1TB diskte yazma koruma var. İnternet sağlayıcısıyla görüştüm bu sorunun disk ile alakalı olduğunu söyledi, modemlerimizde yazma koruması yok dedi ki zaten ayarlarında yazma izni gibi bir ayar yok. 2TB'lik HDD'de yazma okuma sorunu yok dosya yükleyebiliyorum.
Şimdiye kadar şunu yaptım, diskleri CMD ile formatlayıp NTFS olarak hazırladım şu an görüyor ama M.2 SSD Intel 660p 1TB diskte yazma koruma var. İnternet sağlayıcısıyla görüştüm bu sorunun disk ile alakalı olduğunu söyledi, modemlerimizde yazma koruması yok dedi ki zaten ayarlarında yazma izni gibi bir ayar yok. 2TB'lik HDD'de yazma okuma sorunu yok dosya yükleyebiliyorum.