Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mrtgld

Becerikli
Merhaba

Modem olarak Keenetic Hero KN-012 var. Modemin SFP girişine sizin de önerilerinizle Huawei MA5671A SFP almayı düşünüyorum

TurkNet'in verdiği ONT (ZYCXEL PMG1005-T20B) arayüzüne nasıl girebilirim? Birkaç bilgi okudum. Ethernet kablosu ile PC'ye bağlanıp IP adresini değiştirip bakılabiliyor ama bu ONT arayüz kullanıcı adı ve şifresini bilen var mı?

Yukarıdaki yolun dışında farklı şekilde bilgilere ulaşma yolu var mı?

Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Ben SFP kurmadım, sadece GPON arayüzüne girip Fiber sinyal gücüme baktım. Fiber takılı olmasına gerek yok, GPON'u direkt bilgisayara bağlayın, ağ ayarlarından ip adresine 192.168.1.123 verin, alt ağ maskesine 255.255.255.0 yazın, ağ geçidine 192.168.1.1 yazın. Sonra tarayıcıda 192.168.1.1'e girdiğinizde açılması lazım arayüzün.
Teşekkürler, SFP'yi nereden almıştınız? Bir de nasıl girdiğinizi detaylı anlatır mısınız? GPON sadece ethernet kablosu ile PC'ye takmak yeterli mi, fiber kablosunun takılı olmasına gerek var mı?
"admin, admin" olması lazım, ben öyle girmiştim.
Teşekkürler, SFP'yi nereden almıştınız? Bir de nasıl girdiğinizi detaylı anlatır mısınız? GPON sadece ethernet kablosu ile PC'ye takmak yeterli mi, fiber kablosunun takılı olmasına gerek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben SFP kurmadım, sadece GPON arayüzüne girip Fiber sinyal gücüme baktım. Fiber takılı olmasına gerek yok, GPON'u direkt bilgisayara bağlayın, ağ ayarlarından ip adresine 192.168.1.123 verin, alt ağ maskesine 255.255.255.0 yazın, ağ geçidine 192.168.1.1 yazın. Sonra tarayıcıda 192.168.1.1'e girdiğinizde açılması lazım arayüzün.

Çözüm