Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

inits

Gelişen

Konu Başlıkları Gizle

1. 1 Sorunum çözüldü:
Merhaba,

Dün tarafıma ulaşan VSOL V2802H ONT üzerinde, TurkNet tarafından verilen ZyXEL PMG1005-T20C'den almış olduğum yedek ile konfigürasyon yaptım. Fakat Device Info > PON > GPON Status kısmında, ONU Status bölümü O2-O3-O4 arasında döngü halinde değişmekte olup hiçbir zaman O5 görememekteyim.
Ekte yapmış olduğum ayarları iletiyorum.
Konu hakkında desteğinizi rica ederim.

vsol_1.webp

vsol_2.webp

Sorunum çözüldü:​

OMCI Vendor ID ve PLOAM şifresini DEFAULT/ DEFAULT yaptığımda ve telnet üzerinden flash set HW_VENDOR_SPECINFO 5a595845 kodunu verip cfgmib save komutu ile konfigürasyonu kaydetmemin ardıdnan O5 durumu aldım. Konu kapanabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

Dün tarafıma ulaşan vsol V2802h ONT üzerinde, TurkNet tarafından verilen ZyXEL PMG1005-T20C'den almış olduğum yedek ile konfigürasyon yaptım. Fakat device ınfo > PON > GPON status kısmında, onu status bölümü O2-O3-o4 arasında döngü halinde değişmekte olup hiçbir zaman O5 görememekteyim.

Ekte yapmış olduğum ayarları iletiyorum.

Konu hakkında desteğinizi rica ederim.

Eki Görüntüle 188553
Eki Görüntüle 188555

Sorunum çözüldü omcı vendor ID ve ploam şifresini default/ default yaptığımda ve telnet üzerinden flash set HW_VENDOR_SPECINFO 5a595845 kodunu verip cfgmib save komutu ile konfigürasyonu kaydetmemin ardıdnan O5 durumu aldım konu kapanabil.

Hocam bu bilgileri ZyXEL PMG1005-T20C'den nasıl aldınız etiket bilgilerinde yazıyor bazıları birkaç bilgi arayüz de de görünmüyor arayüze girmek dışında farklı bir yöntemi var mı?

Dosya Ekleri

• zyxel.webp
    zyxel.webp
    71,1 KB · Görüntüleme: 151
Hocam bu bilgileri ZyXEL PMG1005-T20C'den nasıl aldınız etiket bilgilerinde yazıyor bazıları birkaç bilgi arayüz de de görünmüyor arayüze girmek dışında farklı bir yöntemi var mı?

1. resimdeki Serial Number ve 2. resimdeki kısımları ZyXEL ONT üzerinden Maintenace > Firmware kısmında bulunan ROMFILE Backup butonuna tıklayarak almış olduğum yedek olan romfile.cfg üzerinden aldım.

Son düzenleyen: Moderatör: