1. yunus

Techolay Aurora teması

Yeni bir tema eklenmiş galiba. Karanlık modu olursa güzel bir temaya benziyor.
  2. Hermione Jean Granger

Çözüldü Techolay Sosyal'de koyu tema nasıl yapılır?

Telefonda kullanırken eğer telefonu koyu tema yaparsam Techolay da koyu oluyordu. Ama PC'de Google Chrome'u ayarlardan siyah tema yapsam da Techolay Sosyal beyaz oluyor. Nasıl karanlık temaya çevirebilirim?
  3. O

Rehber Web sayfalarına özel tema yapma

Selam! Bugün sizlere web sayfalarına nasıl tema yapabileceğinizi göstereceğim. Dilerim yararlı bir rehber olur ve başlayalım! Adım adım beni takip edin. Bu uzantıda tema yapmak için CSS dilini bilmeniz gerekiyor. ADIM 1: Eklentiyi Kurmak Bu eklentiyi kuruyoruz...
  4. user427696a

Redmi Note 8'de tema hep eski haline dönüyor

Temalar uygulamasından ayarlıyorum bi' 20-30 dakika sonra tema tekrar eski klasik haline geri dönüyor, bunu nasıl çözebilirim?
  5. tear

Cadılar Bayramı'na özel tema değişikliği olabilir

Profiller ve forum içi görüntü açısından hoş olacağını düşünüyorum. Malum cadılar bayramı yakın. Bu bir örnek tabii ki.
  6. ZeroPlus

Çözüldü Windows 10'da kurulan tema hangi konuma kaydediliyor?

Windows 10 2015 LTSB için Microsoft'un kendi sitesinden tema indirdim ve kurdum (tema windows 7 teması) ama slayt olduğu için kulanışsız. Ben bunun yerine direkt fotoğraf şeklinde teker teker kullanmak istiyorum. Kurduğum temanın yeri nerede biri söyleyebilir mi?
  7. O

Techolay gri ağırlıklı tema V2

Tema: https://userstyles.world/style/18349/techolay-gray-theme-v2 Nasıl kurulur: https://techolay.net/sosyal/konu/sitelerin-temasini-degistirme.56777/
  8. Zerolite

Çözüldü Techolay tema nasıl değiştirilir?

Dostlar selam, bir iki gündür bu şekilde olmuş temam, nasıl değiştireceğim? İnanılmaz kötü bir tasarım olmuş, XenForo'nun açık renkli temasını kullanıyordum eskiden ama değişmiş.
  9. Windows 7

Çözüldü Techolay Sosyal'de eski temaya nasıl dönülür?

Yeni temayı sevemedim eski temaya dönmek istiyorum nasıl dönebilirim?
  10. m1e24

Redmi Note 12 Pro'da değiştirilen tema 20 dakika sonra tekrar eskiye dönüyor

Elimde kaçak Redmi Note 12 Pro 5G var. Bu telefonda MIUI Global 14.0.3 var. Kısaca olay şu: Bu telefona .mtz uzantılı tema indirdim ve onu Chaome Theme Editor ile bir klasöre atıp o attığım dosyayı com.Android.thememanager'dan, Files'deki MIUI dosyasının içindeki theme klasöründeki .data...
  11. 2

YouTube YouTube Music tema nasıl değiştirilir?

YouTube Music'in kendi temasını hiç beğenmiyorum. Spotify gibi temalar yükleyebiliyor muyuz?
  12. O

Techolay için yeni tema yaptım

https://userstyles.world/style/17843/techolay Bu şekilde arkadaşlar. Hataları, eksikleri, geri bildirimlerinizi lütfen bildirin! Sizleri seviyorum <3 Bu ilk tema yapışım. Yüklemek için: ADIM 1: Eklenti Yüklemek https://chromewebstore.google.com/detail/stylus/clngdbkpkpeebahjckkjfobafhncgmne...
  13. Burak Birinci

XenForo 2.3 Otomatik Tema Değişimi

Şu an 2.3'ü beklememin tek sebebi şu olağanüstü özellik. Cihaz sabah aydınlık, gece karanlık modunda çalışıyor, siteyi her gün manuel olarak değiştiriyorum. Bunun dışında karanlık tema ile ilgili güzel arayüz özellikleri gelmiş.
  14. vwfan

Windows 10 tema seçildiğinde DWM nasıl blurlanır?

Merhaba, Windows 10'da şöyle bir şey yapmak istiyorum: Kişiselleştirme menüsünden kendi oluşturduğum bir temaya basınca DWM blurlarsın ana temaya basınca da dwm in bluru kalksın istiyorum bunu nasıl yapabilirim?
  15. gustavo

Planlanmıyor Techolay profili Steam hesabı gibi özelleştirilebilir

İşte su kısımda rozetlerim şurada gönderilerim mesaj kısmı arka planım şöyle olsun gibi özelleştirme seçenekleri gelebilir. @Enes3078 hocam bunu sağlayan eklenti var mı?
  16. MasterSlenderTR

Tarayıcınızın görünümünü paylaşın!

Bu başlık altında, tarayıcılarınızın görünümlerini ve kişiselleştirmelerinizi paylaşabilirsiniz. Tarayıcı arayüzünüzü nasıl özelleştirdiğinizi, kullandığınız arama motorunu, eklentileri ve favori ayarlarınızı da gösterebilirsiniz. Ben başlıyorum. :)
  17. EsatKa

Techolay'da hangi temayı kullanıyorsunuz?

Burada hangi temayı kullanıyorsunuz? Ben beyaz temayı kullanıyorum.
  18. Falconpolat

Çözüldü İndirilen tema yüzünden kilit ekranı açılmıyor

Uygulama mağazasından bir temayı yüklediğimde kilit ekrandan kaydırıp açamıyorum, şifre ekranı gelmiyor telefon tepki vermiyor ne yapmam lazım?
  19. Xenshi

OnePlus Nord 3 telefona nasıl tema yüklenir?

Merhaba, Android 14 telefonuma nasıl tema yükleyebilirim? Kendi ayarlarında yok.
  20. 7

Yaptığım Max Payne Tema Müziği Cover'ı nasıl olmuş?

21. ŞenolGüneş

Rehber Spotify kişiselleştirme

Spotify İndirme İlk önce elimizde Spotify'ın kendi sitesinden indirilmiş programı olması lazım Microsoft Store`dan değil. Bunun için buradan Spotify'ı indiriyoruz ve kurulumunu yapıyoruz. Spicetify Kurulumu Spotify kurulduktan sonra Windows PowerShell`i açıyoruz ve iwr -useb...
  22. MuhammedA

Windows 10 ve Windows 11'de tema dosyalarının değiştirilmesi

Windows 11'de tema dosyalarının Windows 10 Mayıs 2020 Güncellemesi ya da sonrası bir sürümle değiştirilmesi; DWM'in (Masaüstü Pencere Animasyonları) bozulmasına, UWP uygulamaların başlatılmasındaki kritik sorunlara ve görsel bozulmalara sebep olur. Bunun yerine; Windows 10 Mayıs 2020...
  23. Aeroxs

Safari sayfalarını akşam koyu tema yapan uygulama önerisi

Safari'de akşam telefonun koyu modu ile birlikte bütün sayfalar koyu moda geçirecek uygulama arıyorum.
  24. KrulTer

Eklenti ile siteleri koyu tema dışında tema yapmak

Dark Reader gibi eklentilerle koyu tema yapabiliyoruz fakat onun dışında mavi, kırmızı gibi tema renkleri ekleyen eklentiler var mı?
  25. 3

Diamond Tema ve tartışmaya girdiği İslamcılar

Arkadaşlar, Yer6 kanalında uzunca videolar var Diamond Tema'nın müslüman kişilerle tartışması genelde Diamond Tema üstün oluyor ancak şunu söylemeliyim ki Diamond Tema İslamiyeti değil İslamiyet'in ehli sünnet denen mezhebini çürütmektedir. Buhari denen şahsın Aişe ve Muhammed ile ilgili...
  26. dr.dre

Fikret Çetin'in Diamond Tema'yı bitiren hareketi

Forumda malum 2 kişinin 1 haftadır övdüğü elemanın muhteşem hamlesi rakibinin tüm tezlerini çürüttüğünü görüyoruz. Muhteşem. Adamların bildiği bir şey var mış ki övüyormuş, anlamadık...
  27. 2

Diamond Tema VS Fikret Çetin videolarının altına botlarla yorum yapılmış

İki videonun yorumlarına bakarsanız görürsünüz, bot hesaplarla yorum yapılmış. Az önce Diamond Tema yayında da gösterdi. Neler düşünüyorsunuz?
  28. Hans

Asrın Tok ve Diamond Tema videosundan sonra diğer dini görüşlerle ilgili Google aramaları %30 oranında arttı

Ben bir Müslüman olarak, bu durum beni bir yandan üzse de en azından yobaz bir kitle olmaması adına nötr bir haber benim için. Siz ne düşünüyorsunuz?
  29. tear

Diamond Tema vs Fikret Çetin “Din ve Bilim”

Fikret Çetin boş yapmaktan başka bir şey yapmamış izlediğim en sıkıcı tartışma oldu.
  30. NightWist

Yer6 kanalı, Fikret Çetin ve Diamond Tema videosunu yayınlamaya karar verdi!

Fikret Çetin tweet atmış. Dediğine göre yayınlanacakmış. Yer6 gerçekten başına büyük bela alıyor. Dt vs Asrın Tok olayı zaten başlarını ağrıttı. Bakalım şimdi neler olacak.?Videodan sonra 24 saat geçmeden kırmızı bültenle iadesi istenirse şaşırmayın. Ekleme:yer6 video paylaştı kesin olarak...