-
Saate göre tema ayarlayan kod yazdım
Windows'ta temayı sabah açık tema, akşam koyu tema olarak ayarlama gibi bir seçenek yok. Bu yüzden bende bu işlemi gerçekleştirecek bir kod yazdım. @echo off setlocal enabledelayedexpansion for /f "tokens=1 delims=:" %%A in ("%TIME%") do set /A hour=%%A if %hour% GEQ 6 if %hour% LSS 18 (...- Quezzy
- Konu
- kod tema
- Forum: Projeleriniz
-
IO Dark AMOLED tema neden kaldırıldı?
IO Dark AMOLED tema neden kaldırıldı? Güzel temaydı ve en yüksek oyu alan temaydı. Buna rağmen Aurora teması, IO Dark AMOLED temadan 1 hafta önceden eklenmişti. Aurora tema dururken, IO Dark AMOLED tema uçmuş, neden?- RockyHighway79
- Konu
- amoled dark kaldırıldı neden tema
- Forum: Konu Dışı
-
Chrome karanlık tema eklenti önerisi
Hangi siteye girersem gireyim karanlık modda açılmasını istiyorum. Birkaç tane eklenti indirdim ama hepsinde siteye girdiğimizde manuel açmamız gerekiyor. Bunu otomatik bütün siteler için yapan eklenti vb. var mı?- kNecht
- Konu
- chrome eklenti önerisi tema
- Forum: İnternet Araçları
-
B
Zen Browser tema değişmiyor
Arkadaşlar, Mozilla temaları ya da Zen Mods temalarını aktifleştirdiğimde hiçbir değişiklik olmuyor, sadece yazılara renk geliyor. Nasıl düzeltebilirim bu sorunu?- Beyfendi Kedi
- Konu
- browser tema zen browser
-
AULA F75 için kırmızı temalı keycap önerisi
Merhaba, AULA F75 icin kirmizi temada anime goruntulu keycap arayisindayim. Temu'dan vs. de olur. Oneri yapar misiniz? Ornek: -
4
Gri tema özelliği gelsin
Şunun biraz daha kapalı gri olanından gelse güzel olabilir.- 4584
- Konu
- gelsin gri tema tema
- Forum: Kapalı Öneriler
-
GNOME tema değiştirilemiyor
Bu konularda yeniyim maruz görün. GNOME yükledim, User Themes eklentisi kurdum ve ana dizine. Themes klasörü oluşturup temayı içine attım. Fakat hiçbir türlü gnome tweak üzerinden tema değişmiyor, sadece ön tanımlı yazıyor. Ne yapmalıyım?- KrulTer
- Konu
- gnome tema
- Forum: Arch Linux
-
1
Çözüldü Javascript buton kodu çalışmıyor
Selamlar. script.js; document.getElementById('mobile-menu-icon').addEventListener('click', function() { const menu = document.getElementById('menu'); const body = document.body; // body'yi seçiyoruz // Menüye 'show' sınıfı ekleyip çıkaralım menu.classList.toggle('show'); //...- 15373
- Konu
- bozuk sistem tema
- Forum: Web Tasarım
-
POCO X6 Pro'da ikon teması şarj yer mi?
Resimdeki temanın sadece iconlarini kullanıyorum. Telefonun sarjinda bir etki olur mu? Hızlı şarj yeme vs. veya yavaşlama yapar mi?- Cihangir Ceyhan
- Konu
- icon pro şarj tema x6 pro
- Forum: Xiaomi
-
Windows 11 belirli saatte koyu tema yaptırma
Görev zamanlayıcısıyla gece açılıp sabah kapanan bir Regedit koduyla koyu mod yaptım fakat görev çubuğum siyah olmadı. Sonra ChatGPT'den şunları denedim: New-ıtemproperty -path "HKCU:\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Themes\Personalize" -name appsuselighttheme -Value 0 -propertytype...- EYPROTR
- Konu
- tema windows windows 11
- Forum: Windows 11
-
Zen Browser güncel sürümde tema uyumsuzluğu nasıl çözülür?
Selam arkadaşlar, ben genelde Zen Browser'in Alpha sürümünü kullanırım. Çünkü yeni sürümlerde çok sinir bozucu bir tema uyumsuzluğu var. Bugün güncelleyeyim dedim. Aynı uyumsuzluk devam ediyor. Yok kardeşim ben gece mavisi seviyorum hala devam ediyor:- Black Plague
- Konu
- browser sorunu tema zen browser
- Forum: Web Servisleri
-
K
Techolay'a Dimension tema gelsin
Technopat'da Dimension tema vardı onu sevmiştim. Techolay'a gelir mi?- KakaoluKekAdam
- Konu
- arka plan dimension gelsin techolay tema
-
Çözüldü Fedora KDE Plasma VS Code tema uyumsuzluğu nasıl çözülür?
Selamlar. Fedora 41 ve KDE Plasma kullanıyorum kişisel bilgisayarımda. Codium kurdum, Code OSS kurdum, VSCODE kurdum flatpak üzerinden anca. Fedora KDE Plasma VS Code tema uyumsuzluğu var, nasıl çözebilirim? Başta @TecholAI olmak üzere şimdiden herkese teşekkürler. -
Çözüldü Opera GX tema bozuldu
Arkadaşlar ilk çıktığı zamandan beri Cyberpunk 2077 temasını kullanıyordum. Sekmelerdeki sesler falan Cyberpunk'ta çıkan seslerdi. Geçen gün bir anda bozuldu artık sadece arka planda resmi var ama sesler falan yok. Kenarlarda sarılı falandı Cyberpunk gibi ama stok Opera gibi oldu şu an. Ne...- Michael MYERS
- Konu
- bozuldu opera opera gx tema
-
Neofetch için devasa tema paketi - NeoCat
Öncelikle herkese iyi Sosyaller, NeoCat adında bir NeoFetch tema paketi hazırladım ve izninizle sizlere sunuyorum umarım beğenirsiniz. NeoCat Nedir? NeoCat içerisinde 80'den fazla neofetch konfigürasyonu içerir ve seçtiğiniz konfigürasyonu sisteminize yükler. Bazı örnek temalar: NeoCat'in... -
FastCat - FastFetch Tema Paketi
Öncelikle herkese iyi forumlar, Fastcat adında bir Fastfetch tema paketi hazırladım umarım beğenirsiniz. FastCat Nedir? FastCat içerisinde kendi fastfetch konfigürasyonlarını içerir ve seçilen konfigürasyonu sisteminize yükler! Bazı Örnek Temalar: FastCat'in Bağlantıları: GitHub: GitHub -... -
Çözüldü Xfce masaüstü ortamına tema nasıl eklenir?
Zorin OS Lite Xfce masaüstü ortamını kullanıyorum. Nasıl tema değiştirebilir veya özellikler ekleyebilirim?- zarardankar
- Konu
- masaüstü tema xfce
- Forum: Ubuntu
-
AMOLED Tema bozuldu
Hep beyaz oldu şimdi. -
X
CSS kodlarıyla tema yapma
Bilmiyorum, olur mu, olmaz mı ama bence çok güzel özellik olur. Temalar sekmesinde kendi temanı oluştur yeri olsun. CSS kodu yazıp oraya kodları aktararak kendi temalarımızı oluşturabilir ve herkesle paylaşabiliriz. Yapmak istiyorsanız şimdiden kolay gelsin. İyi günler.- Xudayar_Mirzayev
- Konu
- css tema
- Forum: Techolay Önerileri
-
5
Techolay Sosyal AMOLED teması güzel mi?
Başta çok yadırgadım, hoşuma gitmedi, kullandıkça güzel geldi. Siz nasıl buluyorsunuz? Önceki AMOLED temadan çok daha iyi. -
Planlanmıyor Aurora temasındaki navbar sorunu düzeltilebilir
Aurora temasında, eskiden varsayılan temada bulunan ve çözülen navbar hatası hala duruyor. Ekran görüntüsü tarayıcı tam ekran modundayken alındı.- Alperen Arslan
- Konu
- aurora tema
-
X6 Pro'ya tema kurmak çok şarj harcar mı?
Dark mode tema kullanıyorum. Yeni uyguladım daha. Şarjı çok etkiler mi?- Cihangir Ceyhan
- Konu
- pro şarj tema x6 pro
- Forum: Xiaomi
-
1
Çözüldü Techolay tema hatası
Konuda mesaj. Tarih yazması gerekirken kodu yazıyor @Recep Baltaş- 12978
- Konu
- techolay tema
- Forum: Web Servisleri
-
Çözüldü Opera GX tema nasıl değiştirilir?
Merhabalar, format sonrası tarayıcım böyle oldu, silip yükledim düzelmedi, ne yapabilirim? Eski haline gözüm alışkındı.- Afterbyte
- Konu
- format opera opera gx sorunu tema
-
Çözüldü Windows 11 24H2'de tema değişmiyor
Merhaba, temiz kurulum ile 24H2 kurdum (güncel ISO dosyası) Kurulum sırasında yaptığım tek şey yerel hesap için interneti bypass etmekti. Kişiselleştirme kısmından tema değiştirilemiyor. Normalde Windows'u etkinleştirmesek bile değiştirebiliyorduk. Ben de C:\Windows\Resources\Themes kısmından...- Bold Pilot
- Konu
- 24h2 tema windows windows 11 windows 11 24h2
- Forum: Windows 11
-
VMware Fedora sesler düzgün gelmiyor
Fedora'da hiçbir şekilde ses düzgün gelmiyor. VMware Workstation'a aynı şekilde Zorin OS ve Pop!_OS kurduğumda bu sorun yoktu. Ama pop!_os hışuma gitmiyor, Zorin'i GNOME Shell 43 kullandığı ve diskte çok alan kapladığı için sevmiyorum. Bu sorun sadece Fedora için geçerli değil, Ubuntu 24.10'da...- TuxPenguin7
- Konu
- fedora ses sorunu tema vmware
- Forum: Fedora
-
Çözüldü Hyprland'de açık tema nasıl yapılır?
Hyprland'a geçiş yaptım. Fakat koyu modundan, nasıl açık moduna alabileceğimi bulamadım.- Heribert Yavuz
- Konu
- hyprland nasıl tema yapılır
- Forum: GNU/Linux
-
Rehber Firefox Android tarayıcısını AMOLED siyah tema yapmak
Öncelikle Firefox Beta APK indirin https://www.apkmirror.com/apk/mozilla/firefox-beta/firefox-beta-133-0b2-release/firefox-beta-for-testers-133-0b2-android-apk-download/ Sonra APK Tool ya da APK Editor gibi bir programla APK dosyasının dosyalarını açın. /res/values-night/colors.xml dosyasını...- Kerim Demirkaynak
- Konu
- amoled android firefox mobil siyah tema
- Forum: Mobil Uygulamalar
-
Rehber PSP için .PTF teması nasıl yapılır?
Herkese yeni bir rehberden merhaba! Bugün sizlere nasıl PSP için .PTF yaparsınız bunu anlatacağım. Umarım işinize yarar. .PTF nedir: .PTF, PSP için geliştirilmiş bir tema dosya uzantısıdır. Açılımı PSP Theme File'dır. CXMB adlı eklenti için hayranlar tarafından geliştirilmiş .CTF adlı...- ErlikÇağlar
- Konu
- .ptf nasıl psp tema theme yapılır
- Forum: PlayStation
-
5
Çözüldü Playnite tema kurulmuyor
Xbox X ve PS5 temalarını denedim ancak yapamadım nasıl yapılıyor? Temayı aktifleştireemedim.- 5707
- Konu
- playnite tema
- Forum: Multimedya / Çoklu ortam