1. Nefs İlmi

Diamond Tema Fikret Çetin için "Yayınlanmayabilir" dedi

Tarafsız olarak yorum yapacaksak eğer, Fikret Çetin, kendisinden emin ve eğlendiğini söylüyor. Hatta kendinden emin şekilde "bu adamın agnostikliği yok, kendi çalıp kendi oynuyor" gibisinden imalarda bulunmuştu. Ama aynı şekilde Diamond Tema neden tartışma "yayınlanmayabilir" diyor? Bahane...
  2. tear

Diamond Tema hakkında yakalama kararı çıktı, Arnavutluk'tan iadesi isteniyor

3. Nefs İlmi

Diamond Tema'nın Fikret Çetin İle Olan 2 Münazaranın Henüz Yayınlanmaması

Fikret Çetin, dişli biri gibi. Hani boş değil. DT ile onun münazarası yapılmış Yer6'nda ama yayınlanmadı hala. Üstelik bu tartışmalar Asrın'dan öncesi olabilir. Yani kronolojik olarak yayınlamaları gerekmiyor mu? Bu arada bu benim kendi tahminim belki sonrasıdır da ama 2 adet münazara olduğu...
  4. Ethem Efe

Diamond tema olayı nedir?

Kısaca anlatır mısınız olayı? Hz. Muhammed'e hakaret etti falan diyorlar, ne dedi acaba? Arkadaşla sadece olayı anlatın. Tartışma konusu değil bu.
  5. tear

Asrın Tok vs Diamond Tema şeriat tartışması

Tamamını Yer6 kanalında bulabilirsiniz 🤓
  6. barzbug

Redmi Note için tema önerisi

Tema uygulamasindan parali tema satin alacagim, zaten fiyatlari cok ucuz. Bol hareketli avatarlar duvar kâğıtlari olan tema onerilerinize acigim.
  7. freedom

KDE plasmada tema nasıl ayarlanır?

KDE Plasma tema ayarladığımda sadece görünümden ziyada renk ve logolar değişiyor. Tema mağzasındaki fotoğraflar gibi olmuyor. Nasıl tam olarak ayarlayabiliirm?
  8. 99

Planlanmıyor Sosyal için UI.X Pro gibi tema eklentileri yapılabilir

Burayı Technopat'ın çakması gibi saçma sıfatlardan arındırıp forumu daha güzel bir hale getirebilir.
  9. B

Çözüldü Chrome'da kullanılan tema bilgisayara indirilebilir mi?

Chrome'da kullandığımız temayı bilgisayara indirmenin bir yolu var mı? Görüntü kaybı yaşamadan.
  10. 2426

Bloger için ücretsiz tema önerisi

Merhaba. Öylesine bir teknoloji ile alakalı bir haber sitesi vb. bir şey yapacağım. Bunun için hangi temeları önerirsiniz? Ücretsiz olmalı. Teşekkürler.
  11. A

Çözüldü Linux Mint'e nasıl tema kurabilirim?

Merhaba. Az önce Linux Mint kurdum ve Linux Mint'e tema yapmak istiyorum. Windows 11 teması mesela, bunu nasıl yapabilirim?
  12. 5

AMOLED tema düzenlenebilir

Bütün çizgiler beyaz ve aynı kalınlıkta. Çizgiler farklı kalınlıkta olunca göze hitap edebilir.
  13. A

Hareket eden tema programı var mı?

Merhaba hareket eden tema arıyorum fakat oyuna girdiğimde otomatik devre dışı kalmasını istiyorum. Böyle bir şey mümkün mü? Not: Paralı bir şey önermeyin crack de dahil.
  14. tarko

Rehber OpenCore önyükleyiciye tema ekleme

Selamlar herkese. Bu yazımızda sizlerle birlikte OpenCore önyükleyiciye tema ekleyeceğiz. Bunun için 1 temel dosya ve 1 temel klasöre ihtiyacımız var. Bunlar: OpenCanopy.efi Bu dosya, OpenCore önyükleyici dahilinde geliyor. EFI/OC/Drivers klasöründe bulabilirsiniz. Binary Resources <> Code...
  15. A

Tema paketi yüklemek FPS düşürür mü?

Sistem gereksinimlerim: İşlemci: Intel i7 12700H. Ekran kartı: RTX 3050 Ti. macOS tema paketi yüklersem FPS kaybı ne kadar olur ya da FPS artıran tema paketi var mı? Görüntüsü pek önemli degil.
  16. tear

En sevdiğiniz film tema müzikleri

Dune Lisan Al Gaib benim favorim.
  17. 4

Forum temasını sistem renklerine göre otomatik değiştirme seçeneği

Karanlık veya AMOLED tema geceleri, aydınlık tema ise gündüz kullanımı için daha uygun temalar. Windows'a Auto Dark Mode gibi programlar kurup bulunduğunuz konumdaki gece gündüz döngüsüne göre Windows temasını otomatik karanlık veya açık olarak ayarlayabiliyorsunuz, telefonda ise kullandığınız...
  18. Boslux

Unity Unity hazır şablon önerisi

Arkadaşlar, iyi sosyaller, bir konuda bilgi almak istiyorum. Ben kendi çapında oyun geliştiriyorum, asıl alanım farklı ve çalışıyorum. Bu yoğunluktan dolayı basit projeler dışına çıkıp biraz daha karmaşık projelere yönelince kopukluklar oluyor ve hem kendimi geliştiremiyorum hem de proje...
  19. 4

Aero Instagram tema önerisi

Aero Instagram için tema önerilerinizi bekliyorum.
  20. leomessi10

Gnome Fedora için tema önerisi

Merhaba Fedora kullanan arkadaşlar bana tema önerisinde bulunabilir mi? (GNOME kullanıyorum.)
  21. Captain Levi

Firefox'ta CSS tema nasıl kurulur?

Merhaba, Bu sitedeki FirefoxCSS Store CSS temaları nasıl kurabilirim? Şimdiden teşekkürler.
  22. EsatKa

Planlanıyor Otomatik tema değişebilsin

Yani XenForo bunu destekliyor mu, yapılabilir mi bilmiyorum ancak saate göre otomatik olarak tema değişebilsin. Yani atıyorum saat 6:00'da beyaz temaya geçsin, 19:00'da siyah temaya geçsin vb. Kendimiz ayarlayabilelim.
  23. Jack İşte

Çözüldü XenForo siyah tema nasıl yapılır?

Merhaba, internette bulamadım. Mesela bu sitedeki düz siyah temada hangi XML dosyası kullanılıyor? Veya hangi renkler?
  24. Ü

WhatsApp Aero için tema önerisi

Aero WhatsApp için tema önerisi.
  25. qoray99

Playnite Teması Çalışmıyor

Playnite'ı yeni kurdum. Steam üzerinden Türkçe bir rehber bulup bazı add-onları yükledim ve tema kurdum (Daze Teması). Ancak temanın kendi paylaştığı ekran görüntüsü gibi ben de çalışmadı tema. Gösterilende tıklanan oyunun kapak resmi arka planda blurlu bir şekilde geliyor. Ben de ise sadece...