A3 Sportback oneririm hocam. 1.6TDI, 2015 uzeri 8V kasa olanlardan.
Bütçeyi zorlayıp şu tarz boyalı kilometresi yüksek A4'lere bakmak mantıklı mı sizce?
A3 Sportback oneririm hocam. 1.6TDI, 2015 uzeri 8V kasa olanlardan.
ben a3'leri daha cok seviyorum a4'tense hocam, ve kilometreyi fazla yukseltmeyin derim. DSG sanzimanlarin bir omru var sonucta, 200+ ustu audi-vw ben almazdim yerinizde olsam. A3 cok daha uygun bir secenek bu butce icin. Ayrica cok daha yaramaz ve ucup kacan bir arabaBütçeyi zorlayıp şu tarz boyalı kilometresi yüksek A4'lere bakmak mantıklı mı sizce?
Ben A3'leri daha cok seviyorum A4'tense hocam, ve kilometreyi fazla yukseltmeyin derim. DSG sanzimanlarin bir omru var sonucta, 200+ ustu Audi-VW ben almazdim yerinizde olsam. A3 cok daha uygun bir secenek bu bütçe icin. Ayrica cok daha yaramaz ve ucup kacan bir araba![]()
Evet, MK5 kasa 2017 model bir araç bakıyorum. Ancak model yılı konusunda takıntılı değilim, 2015 ya da 2016 olması da fark etmez. Babamda zamanında MK3 ghia X vardı, ben de o aracı kullanmıştım. O yüzden Mondeo'ya biraz daha yakınım. Segment konusunda herhangi bir zorunluluk yok, manuel ya da otomatik vites olması fark etmez. Yakıt tipi de önemli değil. Aracı uzun süre boyunca kullanmayı düşünüyorum.
Hasta olduğum için bir süredir foruma giremiyordum. Eğer Mondeo almayı kesin olarak kafana koyduysan vignale donanımını almanı öneririm. Bu donanımda ANC, yani aktif gürültü engelleme özelliği standart olarak geliyor ve aracın içi daha da sessizleşiyor. Mondeo ile ANC kombinasyonu oldukça sessizdir. Ayrıca vignale sürümünde kullanılan camlar da diğer donanımlardan daha farklıdır. Temiz bir araç bulabilmek için muhtemelen bütçeni biraz daha yükseltmen gerekebilir.
Geçmiş olsun. Vignale modelini bulamadım hocam satışta gözükmüyor.
Teşekkür ediyorum. O paket Türkiye'de az sayıda var. Titanium donanımlıların içerisinde de olabiliyor bazen. Eğer yok ise beklemek gerekebilir. Kontrol ettiğimde Kuga'da bile 4-5 tane gözüküyor.
Eki Görüntüle 217585
Teşekkür ediyorum. O paket Türkiye'de az sayıda var. Titanium donanımlıların içerisinde de olabiliyor bazen. Eğer yok ise beklemek gerekebilir. Kontrol ettiğimde Kuga'da bile 4-5 tane gözüküyor.
Eki Görüntüle 217585
Eki Görüntüle 217587
1.8 hybrid Corolla önereceğim sanırım yine. Yol tutuşu olarak çok iyi. Sorunsuzluk olarak zaten tartışmasız ve konforu gayet iyi. Performansı ve yalıtımı zayıf. Uzun yolda yakıt tüketimi artabiliyor. Şehir içi tüketimi güzel. Piyasası da hızlı bir araç. Ve aynı zamanda o fiyata o kadar modeli yüksek ve donanımı iyi, sorunsuz ve yakıt tüketimi az bir araç olduğunu pek zannetmiyorum.
Aracı uzun yolda kullanacaksanız Corolla'yı bence eleyin, ne kadar Şerit Takip Asistanı, Adaptif Hız Sabitleme uzun yolu kolaylaştırsa da diğer sebepler de önemli. CVT şanzıman uzun yolda yüksek hızlarda gitse veya azıcık yokuşa çıksa hemen bağırmaya başlıyor ve yakıt tüketimi uçuyor. Yol sesini ve rüzgar sesini de fazlasıyla alıyor. CVT şanzıman sesiyle karışık yol ve rüzgar sesi çok rahatsız ediyorDediğim gibi aracı satmayı düşünmediğimden dolayı piyasası pek önemli değil. Ayrıca aracı uzun yolda kullanacağımdan dolayı yalıtım benim için daha önemli. Sorunsuzluktan kastığım her hafta sanayiye götürmemesi. Yoksa ufak tefek şeyler benim için sıkıntı değil.