Bütçe
1.000.000 TL
Bu fiyat bandında genelde renaulth zoe var.
Bütçeyi 1.2-1.3 milyon civarına çıkarabilirseniz corsa-e tavsiye ederim
Zoe Ncap testlerinde hiç iyi sonuçlar vermediği için tavsiye etmem.

Elektrikli araç bana göre 2. araç değil üçüncü araç olarak alınır. Alacaksan Tesla'dan şaşma ona da bütçe yetmez. 1 demiyorum bak iyi anla.

Hocam C4 için uzun yolda aracın şarjının çok hızlı tükendiği söyleniyor bir de multimedya kısmında donma ve geç açılma gibi problemleri var. Ancak bu araçların temizleri 1.3-1.4 bandında. Çıkabileceğiniz en yüksek bütçe nedir?

Elektrikli araç bana göre 2. araç değil üçüncü araç olarak alınır. Alacaksan Tesla'dan şaşma ona da bütçe yetmez. 1 demiyorum bak iyi anla.
biri
Hocam C4 için uzun yolda aracın şarjının çok hızlı tükendiği söyleniyor bir de multimedya kısmında donma ve geç açılma gibi problemleri var. Ancak bu araçların temizleri 1.3-1.4 bandında. Çıkabileceğiniz en yüksek bütçe nedir?
o bantlarda togg basliyor, 1.135e c4 var

Biri.

O bantlarda TOGG basliyor, 1.135e C4 var.

Gördüm o aracı hocam açıklamasında ön 2 airbag ve şasede işlem var yazıyor.
O fiyat bandında 5-6 tane TOGG var ilanda onların arasında da airbag açmış şase işlemli 800.000 TL'ye kadar hasar kayıtlı araçlar var.

Gördüm o aracı hocam açıklamasında ön 2 airbag ve şasede işlem var yazıyor.
O fiyat bandında 5-6 tane TOGG var ilanda onların arasında da airbag açmış şase işlemli 800.000 TL'ye kadar hasar kayıtlı araçlar var.
hocam akliniza gelen modelleri sayabilir misiniz? butceyi biraz daha arttirabilirsiniz ona gore modellere bakiyim. aslinda sedan istiyorum ama bu butceye olmuyor.