Bütçe
1000-1200
Buds FE alabiliyorsan al geç, silikonsuz olsun kulağımda kulak çöpü var gibi uzun uzantı olsun falan gibi kriterlerin varsa o attığını da alabilirsin. Ben aylar önce Buds FE tercih ettim ve pişman değilim. Freebuds'lardan bazı Huawei ürünleriyle ücretsiz veriliyor o şekil elime geçmedikçe almam şahsen.

Buds FE alabiliyorsan al geç, silikonsuz olsun kulağımda kulak çöpü var gibi uzun uzantı olsun falan gibi kriterlerin varsa o attığını da alabilirsin. Ben aylar önce Buds FE tercih ettim ve pişman değilim. Freebuds'lardan bazı Huawei ürünleriyle ücretsiz veriliyor o şekil elime geçmedikçe almam şahsen.
Ya yıllar önce 148 TL'ye almıştım güzeldi ama habire kulağımdan düşüyordu silikon olduğu için o yüzden silikonsuz alayım diyorum. PC de kullanacağım ve ses tizz bass iyimi?

Ya yıllar önce 148 TL'ye almıştım güzeldi ama habire kulağımdan düşüyordu silikon olduğu için

Bazı ucuz modellerde öyle düşme var ama Buds FE'de farklı boyutta silikonlar ve kulağa oturan yapı var tek tutan güç silikon değil. Bence düşmez.

PC de kullanacağım ve ses tizz bass iyimi?

Ben Buds FE ile bazen müzik dinlemek bazen de oyun oynamak için bilgisayara bağlanıyorum ses kalitesi performansı gayet iyi ve Buds diye uygulaması var ayar yapılabilen. ANC gürültü engelleme için bile Buds FE tercih etmeye değer bence.

Freebuds biraz daha 3. parti firma ürünü gibi hissettiriyor açıkçası ama iş görür mü görür. Bluetooth varsa bilgisayara da bağlarsın telefondakinden farklı olmaz.