Bütçe
1.000-2.000 TL
Makaleler
30
Yer
Montpellier
Arkadaslar selam. En fazla 2.000 TL civari fiyatlarda, BT kulak ustu kulaklik ariyorum. Amacim muzik dinlemek, cogunlukla hip hop dinliyorum. Asiri bir beklentim yok. Yani daha dusuk fiyatlara da urun alabilirim. Gercekten kaliteli ve "Kesinlikle bunu al." diyebileceginiz bir urun varsa butce ustunu de dusunebilirim.

@Simon

Arkadaşlar selam. En fazla 2.000 TL civari fiyatlarda, BT kulak ustu kulaklık ariyorum. Amacim muzik dinlemek, cogunlukla hip hop dinliyorum. Aşırı bir beklentim yok. Yani daha dusuk fiyatlara da ürün alabilirim. Gercekten kaliteli ve "kesinlikle bunu al." diyebileceginiz bir ürün varsa bütçe ustunu de dusunebilirim.

@Simon

https://www.akakce.com/bluetooth-ku...ore-life-q30-kulak-ustu-fiyati,902875489.html bebek gibi kulaklık al rahat et. Bende zamanında ucuz diye Q20+ almıştım hemen hemen aynı özelliklere sahipler ve en fiyat performans kulaklıklardan biridir. ANC desteği falan var.

Model onerisi verebilirseniz memnun olurum.

@erdym, @ZCPS21, bu modelden ucuz bir secenek oneriniz ne olur? Onu da listeye almak isterim.

Q10i var ama fiyatını hak etmiyor Q30'un yanında. Bunların dışında ANC özellikli bu fiyat bandında bulmak zor. Ayrıca bana göre ANC kullandıktan sonra bırakamadığın bir şey özellikle metroda ve araçda aşırı rahat.

Arkadaslar selam. En fazla 2.000 TL civari fiyatlarda, BT kulak ustu kulaklik ariyorum. Amacim muzik dinlemek, cogunlukla hip hop dinliyorum. Asiri bir beklentim yok. Yani daha dusuk fiyatlara da urun alabilirim. Gercekten kaliteli ve "Kesinlikle bunu al." diyebileceginiz bir urun varsa butce ustunu de dusunebilirim.

@Simon
Bu fiyat bandinda Sony CH520 vardi sanirim. Q30'a gore performansi nasildir kafa kafaya bilmiyorum. Hocalarim belki unutmustur diye soyluyorum. Muhtemelen Q30 daha iyidir.

Bu fiyat bandinda Sony CH520 vardi sanirim. Q30'a gore performansi nasildir kafa kafaya bilmiyorum. Hocalarim belki unutmustur diye soyluyorum. Muhtemelen Q30 daha iyidir.

Sürücü çapı Q30'a göre daha düşüktü bildiğim kadarıyla ayrıca uygulama desteği (indoor ve outdoor ANC modları gibi) ve EQ da bir artı. Kötü demiyorum ama en iyisi denmez bence.