Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 1000-2000
monitortavsiye01
Becerikli
CanPatrioTic 7
Yetkin
ID-COOLING SE-214-XT RGB 4Pin PWM 120mm İşlemci Soğutucu (Random Spectrum Lighting) Fiyat
ID-COOLING SE-214-XT RGB 4Pin PWM 120mm İşlemci Soğutucu (Random Spectrum Lighting) uygun fiyat ve hızlı teslimat Gelbura.com
Bu ürün yeterli olur. Uzun süre 5600'ü bununla soğuttum.
Telefonunu Çıkra 68
Üstün
- Makaleler
- 10
Fazla fazla yetecek bir şey istersen;
www.gaming.gen.tr
Ucuz olsun dersen:
www.gaming.gen.tr
Burst F/P olarak King'e nazaran zayıf geldi. King'den iyi orası kesin.
Enermax kağıt üstünde en iyisi ama çok iri ve test göremedim. Bu yüzden önermek konusunda emin değilim. @michaelscofield @LH44 sızın haberiniz var mı?
En ucuza yoneleceğim dersen:
Bu ikisi hakkında tek bildiğim; Havit'in içinden çıkan macunun berbat olması. Onun dışında hangisi daha iyi bakmadım.
Thermalright Peerless Assassin 120 SE TL-C12C 6 x 6mm Isı Borulu 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Altı saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar.
Ucuz olsun dersen:
Enermax ETS-T50A-BK-ARGB Soğutucu
Kullanıcılar, sabit gökkuşağı RGB aydınlatma efektleri oluşturmak için fanı bağlamak üzere PWM güç kablosunu kullanabilir, yazılım veya adaptör gerekmez
Burst F/P olarak King'e nazaran zayıf geldi. King'den iyi orası kesin.
Enermax kağıt üstünde en iyisi ama çok iri ve test göremedim. Bu yüzden önermek konusunda emin değilim. @michaelscofield @LH44 sızın haberiniz var mı?
En ucuza yoneleceğim dersen:
Bu ikisi hakkında tek bildiğim; Havit'in içinden çıkan macunun berbat olması. Onun dışında hangisi daha iyi bakmadım.
Son düzenleyen: Moderatör:
ID-Cooling bizim ülkede alınmaz hocam, fiyatları performansına kıyasla pahalı.![]()
ID-COOLING SE-214-XT RGB 4Pin PWM 120mm İşlemci Soğutucu (Random Spectrum Lighting) Fiyat
ID-COOLING SE-214-XT RGB 4Pin PWM 120mm İşlemci Soğutucu (Random Spectrum Lighting) uygun fiyat ve hızlı teslimat Gelbura.comwww.gelbura.com
Bu ürün yeterli olur. Uzun süre 5600'ü bununla soğuttum.
@Wartz, ileriye dönük olsun derseniz 400 daha ekleyip Phatom Spirit alabilirsiniz.
CanPatrioTic 7
Yetkin
Bende zamanında uygun fiyata almıştım hocam. Kullandığım süre boyunca ne performans konusunda ne de sorun çıkarttı. Tabii ki ileriye dönük daha iyi alternatifler varsa onlar değerlendirilebilir.ID-Cooling bizim ülkede alınmaz hocam, fiyatları performansına kıyasla pahalı.
@Wartz, ileriye dönük olsun derseniz 400 daha ekleyip Phatom Spirit alabilirsiniz.
SF26 68
Üstün
2500-3500 TL civarında bunları önermiştim, eğer bütçe çıkıyorsa bunlara bakın:
Arctic Freezer 36 Duo/Phantom Spirit/AK400/Fuma 3/Mugen 6 olabilir.
Bütçe çıkarsa Kotetsu Mark 2 bakın derim.
Xbox 360E
Üstün
O bütçeye çıkarsa, işlemciyi satar yeni işlemci alınır. 5600 için fazlasıyla gereksizler.2500-3500 TL civarında bunları önermiştim, eğer bütçe çıkıyorsa bunlara bakın:
SF26 68
Üstün
Soğutucu olarak da bunu alıyorsun sanırım:O bütçeye çıkarsa, işlemciyi satar yeni işlemci alınır. 5600 için fazlasıyla gereksizler.
Xbox 360E
Üstün
5600 ne sanıyorsunuz bilmiyorum ama 2 bakır borulu bile rahat soğutur bunu. Bundan yukarısı gereksiz.Soğutucu olarak da bunu alıyorsun sanırım:
Edit: Şimdi baktım da ürün sadece İntel'e uyumluymuş. Bu fazlasıyla yeter de neyse.
Son düzenleme: