Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 1000-2000
monitortavsiye01
Becerikli
CanPatrioTic 10
Yetkin
ID-COOLING SE-214-XT RGB 4Pin PWM 120mm İşlemci Soğutucu (Random Spectrum Lighting) Fiyat
ID-COOLING SE-214-XT RGB 4Pin PWM 120mm İşlemci Soğutucu (Random Spectrum Lighting) uygun fiyat ve hızlı teslimat Gelbura.com
Bu ürün yeterli olur. Uzun süre 5600'ü bununla soğuttum.
Telefonunu Çıkra 71
Üstün
- Makaleler
- 10
Fazla fazla yetecek bir şey istersen;
www.gaming.gen.tr
Ucuz olsun dersen:
www.gaming.gen.tr
Burst F/P olarak King'e nazaran zayıf geldi. King'den iyi orası kesin.
Enermax kağıt üstünde en iyisi ama çok iri ve test göremedim. Bu yüzden önermek konusunda emin değilim. @michaelscofield @LH44 sızın haberiniz var mı?
En ucuza yoneleceğim dersen:
Bu ikisi hakkında tek bildiğim; Havit'in içinden çıkan macunun berbat olması. Onun dışında hangisi daha iyi bakmadım.
Thermalright Peerless Assassin 120 SE TL-C12C 6 x 6mm Isı Borulu 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Altı saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar.
Ucuz olsun dersen:
Enermax ETS-T50A-BK-ARGB Soğutucu
Kullanıcılar, sabit gökkuşağı RGB aydınlatma efektleri oluşturmak için fanı bağlamak üzere PWM güç kablosunu kullanabilir, yazılım veya adaptör gerekmez
Burst F/P olarak King'e nazaran zayıf geldi. King'den iyi orası kesin.
Enermax kağıt üstünde en iyisi ama çok iri ve test göremedim. Bu yüzden önermek konusunda emin değilim. @michaelscofield @LH44 sızın haberiniz var mı?
En ucuza yoneleceğim dersen:
Bu ikisi hakkında tek bildiğim; Havit'in içinden çıkan macunun berbat olması. Onun dışında hangisi daha iyi bakmadım.
Son düzenleyen: Moderatör:
ID-Cooling bizim ülkede alınmaz hocam, fiyatları performansına kıyasla pahalı.![]()
ID-COOLING SE-214-XT RGB 4Pin PWM 120mm İşlemci Soğutucu (Random Spectrum Lighting) Fiyat
ID-COOLING SE-214-XT RGB 4Pin PWM 120mm İşlemci Soğutucu (Random Spectrum Lighting) uygun fiyat ve hızlı teslimat Gelbura.comwww.gelbura.com
Bu ürün yeterli olur. Uzun süre 5600'ü bununla soğuttum.
@Wartz, ileriye dönük olsun derseniz 400 daha ekleyip Phatom Spirit alabilirsiniz.
CanPatrioTic 10
Yetkin
Bende zamanında uygun fiyata almıştım hocam. Kullandığım süre boyunca ne performans konusunda ne de sorun çıkarttı. Tabii ki ileriye dönük daha iyi alternatifler varsa onlar değerlendirilebilir.ID-Cooling bizim ülkede alınmaz hocam, fiyatları performansına kıyasla pahalı.
@Wartz, ileriye dönük olsun derseniz 400 daha ekleyip Phatom Spirit alabilirsiniz.
SF26 71
Üstün
2500-3500 TL civarında bunları önermiştim, eğer bütçe çıkıyorsa bunlara bakın:
Arctic Freezer 36 Duo/Phantom Spirit/AK400/Fuma 3/Mugen 6 olabilir.
Bütçe çıkarsa Kotetsu Mark 2 bakın derim.
Xbox 360E
Üstün
O bütçeye çıkarsa, işlemciyi satar yeni işlemci alınır. 5600 için fazlasıyla gereksizler.2500-3500 TL civarında bunları önermiştim, eğer bütçe çıkıyorsa bunlara bakın:
SF26 71
Üstün
Soğutucu olarak da bunu alıyorsun sanırım:O bütçeye çıkarsa, işlemciyi satar yeni işlemci alınır. 5600 için fazlasıyla gereksizler.
Xbox 360E
Üstün
5600 ne sanıyorsunuz bilmiyorum ama 2 bakır borulu bile rahat soğutur bunu. Bundan yukarısı gereksiz.Soğutucu olarak da bunu alıyorsun sanırım:
Edit: Şimdi baktım da ürün sadece İntel'e uyumluymuş. Bu fazlasıyla yeter de neyse.
Son düzenleme:
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
Makine ya da Elektrik bölümünde laptop lazım olur mu?
- Hamza Ensar Sağlam
-
-
-
-