Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 1.000
lovesetusfree
Becerikli
Redmi Buds 6 Lite'ı alabilirsin, üstüne biraz daha ekleyip Redmi Buds 5 alabilirsin, ya da biraz daha fazla koyup QCY Melobuds Pro'yu tercih edebilirsin.
Honor Choice X5 diye bir kulaklık da var ama özellikleri o fiyat seviyesinde düşük geldiği için önerim olmadı. Yine de bakabilirsin, ama bence Redmi Buds 6 Lite, Redmi Buds 5 veya QCY Melobuds Pro'dan birini seçmelisin. Üçü de seni hayal kırıklığına uğratmaz, hangisi hoşuna giderse onu alabilirsin.
Honor Choice X5 diye bir kulaklık da var ama özellikleri o fiyat seviyesinde düşük geldiği için önerim olmadı. Yine de bakabilirsin, ama bence Redmi Buds 6 Lite, Redmi Buds 5 veya QCY Melobuds Pro'dan birini seçmelisin. Üçü de seni hayal kırıklığına uğratmaz, hangisi hoşuna giderse onu alabilirsin.
mete01
Üstün
Hocam kablolu kulaklık istiyorum. Kablosuz kulaklığım var.Redmi Buds 6 Lite'ı alabilirsin, üstüne biraz daha ekleyip Redmi Buds 5 alabilirsin, ya da biraz daha fazla koyup QCY Melobuds Pro'yu tercih edebilirsin.
R50i, realme t100.Kablolu olması, Type-C giriş olması ve kanal içi olmaması benim için önemli. Apple EarPods harici kulaklık önerebilir misiniz? Bütçe maksimum 1000 TL.
@Simon
Olmaması için diye yazmışsınız.Hocam kablolu kulaklık istiyorum. Kablosuz kulaklığım var.
mete01
Üstün
Hocam kanal içi olmayacak bir de earpods olmayacak diğer markalar olabilir.R50i, realme t100.
Olmaması için diye yazmışsınız.
- Makaleler
- 23
Kablolu olması, Type-C giriş olması ve kanal içi olmaması benim için önemli. Apple EarPods harici kulaklık önerebilir misiniz? Bütçe maksimum 1000 TL.
@Simon
Mikrofonlu bir model ayrica ses kalitesi iyi. 1000 TL'den ucuz.
Truthear Gate In-Ear Kablolu Mikrofonlu Monitör Kulaklık - SİYAH Fiyatı ve Özellikleri - SesçiBaba
En İyi Truthear Gate In-Ear Kablolu Mikrofonlu Monitör Kulaklık - SİYAH modelleri uygun fiyat, iade garantisi ve hızlı kargo seçenekleri ile SesçiBaba'da. Uygun ödeme seçenekleri ile satın almak için hemen tıkla!
mete01
Üstün
Hocam güvenebilir miyim bu siteye? Etbis kayıdı yok gibi duruyor.Mikrofonlu bir model ayrica ses kalitesi iyi. 1000 TL'den ucuz.
![]()
Truthear Gate In-Ear Kablolu Mikrofonlu Monitör Kulaklık - SİYAH Fiyatı ve Özellikleri - SesçiBaba
En İyi Truthear Gate In-Ear Kablolu Mikrofonlu Monitör Kulaklık - SİYAH modelleri uygun fiyat, iade garantisi ve hızlı kargo seçenekleri ile SesçiBaba'da. Uygun ödeme seçenekleri ile satın almak için hemen tıkla!www.sescibaba.com
Etbis kaydı mevcut.Hocam güvenebilir miyim bu siteye? Etbis kayıdı yok gibi duruyor.
- Makaleler
- 23
Istanbul'da magazalari var. Guvenemedim diyorsaniz Amazondan alabilirsiniz. Fakat fark var.Hocam güvenebilir miyim bu siteye? Etbis kayıdı yok gibi duruyor.
mete01
Üstün
Tamamdır teşekkür ederim.Istanbul'da magazalari var. Guvenemedim diyorsaniz Amazondan alabilirsiniz. Fakat fark var.