EmirhanRadicus
Üstün
- Makaleler
- 1
Ürün sahte.Ben bunu kullanıyorum, birçok kez yere sağlam düştü bir sey olmadı. Kamplarda işime çok yaradı. Ocak 2024'te voltronx satıcısından 790₺~ almıştım. Hala da sapasağlam, tavsiye edebilirim.
Edit: Ürün kablolu, 2 adet type-A, 1 adet type-c ve usb-mini girişi bulunuyor. Kutudan da type-c kablosu ile beraber geliyor.
Ürün sahte.
D&R'da 500IDE50 kodu çalışıyorsa hâlâ 949 TL'ye alin. Çalışmıyorsa 999 TL'ye alin. Tek eksisi kablosuz şarj desteği yok.
En fazla 1.200TL bütçem var, 10.000 veya 20.000mAh bir powerbank arıyorum, kablosuz 15W özelliği olursa daha iyi olur MagSafe tarzı olmasına gerek yok Samsung ile kullanacağım çünkü, ben bunu buldum daha iyi önerileriniz varsa bekliyorum.
Ürünü kullandığımı belirttim, filigranlı kazımalı barkodu mi.com/verified'a girince de teyit edebiliyoruz. Ürünün sahte olduğunu nerden çıkarıyorsunuz?Ürün sahte.
D&R'da 500IDE50 kodu çalışıyorsa hâlâ 949 TL'ye alin. Çalışmıyorsa 999 TL'ye alin. Tek eksisi kablosuz şarj desteği yok.
Her satıcı aynı ürünü satmaz, @cenazeyebekleriz'yı tanır mısın bilmiyorum. Kendisi bir AVM'deki Mi Store'dan Xiaomi marka powerbank almıştı ve sahte çıkmıştı. Barkodu sahte ürünlerde de yaparlar, en kolay şey zaten barkodu kopyalamakÜrünü kullandığımı belirttim, filigranlı kazımalı barkodu mi.com/verified'a girince de teyit edebiliyoruz. Ürünün sahte olduğunu nerden çıkarıyorsunuz?
Olayı maalesef bilmiyorum ama baya üzücü. Önerimde HB'deki satıcıyıda özellikle belirttim. Tabi insiyatif yine konu sahibinin, öneriyi dikkate alıp almaması onun elinde. İyi forumlarHer satıcı aynı ürünü satmaz, @cenazeyebekleriz'yı tanır mısın bilmiyorum. Kendisi bir AVM'deki Mi Store'dan Xiaomi marka powerbank almıştı ve sahte çıkmıştı. Barkodu sahte ürünlerde de yaparlar, en kolay şey zaten barkodu kopyalamak
Olayın üzerinden 2 yıl geçti neredeyse, sen nereden hatırlıyorsun laHer satıcı aynı ürünü satmaz, @cenazeyebekleriz'yı tanır mısın bilmiyorum. Kendisi bir AVM'deki Mi Store'dan Xiaomi marka powerbank almıştı ve sahte çıkmıştı. Barkodu sahte ürünlerde de yaparlar, en kolay şey zaten barkodu kopyalamak