Bütçe
1.000 TL
Hocam aynısını düşündüm aslında konum açık kullanıyordum hep cihazı olası bir durumda ancak çalındığında evden uzaktım ve eve gidene kadar cihazı sanırım kapatmışlar, şu anda üstümde nakit 1000TL var yarına kadar bir telefon almam gerek, 1 saat önce de karakolda çalındığına dair birkaç dilekçe verdim banka hesaplarımı da dondurdum.
Samsung Find ile bakın. Onu kapatmaları zor.

Letgo'da GM21 buldum sanırım bunu alacağım ama GSI ile ROM atabiliyorum bu cihaza, zor mu atılıyor?
Bence bu bütçede bir Note 4 alıp Android 14 atıp kullanın.

Samsung find ile bakın. Onu kapatmaları zor.

Bence bu bütçede bir Note 4 alıp Android 14 atıp kullanın.

Hocam güzel hoş da işlemcisi çok eski değil mi? Ayrıca biraz büyük bir cihaz.
Server kayıtlı bir cihaz kullanıyordum o sanırım çalışmıyordu çalışıyorsa bile açmamış olabilirim :(

@Asily,
Hocam j serisi bir cihaz alınır mı? J7 Max veya J7 Prime gibi bayağı ucuza var da.

Server kayıtlı bir cihaz kullanıyordum o sanırım çalışmıyordu çalışıyorsa bile açmamış olabilirim :(
Mantıklı bir cihaz yine de. Bu bütçede seçenek çok yok. S6 bulabilirsiniz belki büyük geliyorsa.

@Asily,
Hocam j serisi bir cihaz alınır mı? J7 Max veya J7 Prime gibi bayağı ucuza var da.
Alınır. S serisi bulursanız çok daha iyi olur.

Mantıklı bir cihaz yine de. Bu bütçede seçenek çok yok. S6 bulabilirsiniz belki büyük geliyorsa.

Alınır. S serisi bulursanız çok daha iyi olur.

Anladım hocam, Letgo'dan j serisi cihazlara bakıyordum da merak edip karşıyaka da var mı diye, Letgo'da karşıyaka yok :rofl:
Hocam Note 4 mü LG G4 mü? İkisinden birini yarın gidip alacağım.