A20 daha iyi bir cihaz fakat şarj soketi sorunlu yazıyor ilanda.Bu attığınız cihazmı hocam yoksa A20 mi? bir ilan daha buldum.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 1.000 TL
- Makaleler
- 6
Bu attığınız cihazmı hocam yoksa A20 mi? Bir ilan daha buldum.
Kasma donması yok ise A20 yeterli olur.
Batur
Başarılı
A20 daha iyi bir cihaz fakat şarj soketi sorunlu yazıyor ilanda.
Hocam onu gördüm de sadece temassızlık ise gayet iyi duruyor.
Yeticeğini düşünüyorum hocam ben de.
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...efonu-reeder-p13blue-max-pro-1230685371/detay saçma bir şekilde Reeder P13 Max Pro buldum
- Makaleler
- 6
Batur
Başarılı
Letgo'da GM21 buldum sanırım bunu alacağım ama GSI ile ROM atabiliyorum bu cihaza, zor mu atılıyor?
Samsung Find ile bakın. Onu kapatmaları zor.Hocam aynısını düşündüm aslında konum açık kullanıyordum hep cihazı olası bir durumda ancak çalındığında evden uzaktım ve eve gidene kadar cihazı sanırım kapatmışlar, şu anda üstümde nakit 1000TL var yarına kadar bir telefon almam gerek, 1 saat önce de karakolda çalındığına dair birkaç dilekçe verdim banka hesaplarımı da dondurdum.
Bence bu bütçede bir Note 4 alıp Android 14 atıp kullanın.Letgo'da GM21 buldum sanırım bunu alacağım ama GSI ile ROM atabiliyorum bu cihaza, zor mu atılıyor?
Batur
Başarılı
Samsung find ile bakın. Onu kapatmaları zor.
Bence bu bütçede bir Note 4 alıp Android 14 atıp kullanın.
Hocam güzel hoş da işlemcisi çok eski değil mi? Ayrıca biraz büyük bir cihaz.
Server kayıtlı bir cihaz kullanıyordum o sanırım çalışmıyordu çalışıyorsa bile açmamış olabilirim
@Asily,
Hocam j serisi bir cihaz alınır mı? J7 Max veya J7 Prime gibi bayağı ucuza var da.
Mantıklı bir cihaz yine de. Bu bütçede seçenek çok yok. S6 bulabilirsiniz belki büyük geliyorsa.Hocam güzel hoş da işlemcisi çok eski değil mi? Ayrıca biraz büyük bir cihaz.
Server kayıtlı bir cihaz kullanıyordum o sanırım çalışmıyordu çalışıyorsa bile açmamış olabilirim![]()
Alınır. S serisi bulursanız çok daha iyi olur.Hocam güzel hoş da işlemcisi çok eski değil mi? Ayrıca biraz büyük bir cihaz.
Server kayıtlı bir cihaz kullanıyordum o sanırım çalışmıyordu çalışıyorsa bile açmamış olabilirim
@Asily,
Hocam j serisi bir cihaz alınır mı? J7 Max veya J7 Prime gibi bayağı ucuza var da.
Batur
Başarılı
Mantıklı bir cihaz yine de. Bu bütçede seçenek çok yok. S6 bulabilirsiniz belki büyük geliyorsa.
Alınır. S serisi bulursanız çok daha iyi olur.
Anladım hocam, Letgo'dan j serisi cihazlara bakıyordum da merak edip karşıyaka da var mı diye, Letgo'da karşıyaka yok
Hocam Note 4 mü LG G4 mü? İkisinden birini yarın gidip alacağım.
İkiside güzel hocam, karar size kalıyor ben yani Note 4’ü tercih ederdim.Anladım hocam, Letgo'dan j serisi cihazlara bakıyordum da merak edip karşıyaka da var mı diye, Letgo'da karşıyaka yok
Hocam Note 4 mü LG G4 mü? İkisinden birini yarın gidip alacağım.
Yeni konular
-
Codex ile geliştirilen mobil uygulamaya ücretsiz AI entegre edilebilir mi?
- Albus Dumbledore
-
-
14 yaş için ön ödemeli veya banka kartı tavsiyesi
- RamKokusuSeven
-
-
-
MediaMarkt'ta cihaz bedeli dışında ek ödeme desteği oluyor mu?
- Galatasaray
-
-