Hocam aynısını düşündüm aslında konum açık kullanıyordum hep cihazı olası bir durumda ancak çalındığında evden uzaktım ve eve gidene kadar cihazı sanırım kapatmışlar, şu anda üstümde nakit 1000TL var yarına kadar bir telefon almam gerek, 1 saat önce de karakolda çalındığına dair birkaç dilekçe verdim banka hesaplarımı da dondurdum.
Hocam güzel hoş da işlemcisi çok eski değil mi? Ayrıca biraz büyük bir cihaz.
Server kayıtlı bir cihaz kullanıyordum o sanırım çalışmıyordu çalışıyorsa bile açmamış olabilirim
@Asily,
Hocam j serisi bir cihaz alınır mı? J7 Max veya J7 Prime gibi bayağı ucuza var da.
Server kayıtlı bir cihaz kullanıyordum o sanırım çalışmıyordu çalışıyorsa bile açmamış olabilirim
@Asily,
Hocam j serisi bir cihaz alınır mı? J7 Max veya J7 Prime gibi bayağı ucuza var da.
Anladım hocam, Letgo'dan j serisi cihazlara bakıyordum da merak edip karşıyaka da var mı diye, Letgo'da karşıyaka yok
Hocam Note 4 mü LG G4 mü? İkisinden birini yarın gidip alacağım.
Anladım hocam, Letgo'dan j serisi cihazlara bakıyordum da merak edip karşıyaka da var mı diye, Letgo'da karşıyaka yok
Hocam Note 4 mü LG G4 mü? İkisinden birini yarın gidip alacağım.