1.000 TL'ye Ajazz AK680 alınır mı?

incii

Uzman
Brown Switch modelini 1.000 TL'ye buldum Hepsiburada'dan. Tam benim aradığım boyutlarda olmasından ve fiyat bandına göre bulunamayan Brown Switch ve Hotswap özellikleri ilgimi çekti. Çok rahat 3 ay taksit de yapabiliyorum, sipariş edeceğim sanırım ancak daha iyi bir ürün varsa aynı fiyata bakmak isterim. 1.000 TL'yi 100 TL'den fazla aşmasın lütfen önerecekseniz.

Hocam o fiyata düzgün %60 bulmanız imkansız cihazı anında sipariş edin ve linki de atabilirseniz sevinirim

Hocam o fiyata düzgün %60 bulmanız imkansız cihazı anında sipariş edin ve linki de atabilirseniz sevinirim
%65 sayılır aslında da yön tuşları olduğundan, sipariş verdikten sonra atarım şimdi buraya atıp stokların bitmesine izin vermek istemiyorum
Şaka bir yana Hepsiburada'da Sarftech Bilgisayar satıyor, bu markanın kendi klavyeleri de var mış Everest-Gamebooster kafasında ondan güvenli anladığım üzere.

Kaçırmayın. Bedava.

Red switch aldım ama brown daha çok beğeniliyor sanırım. Umarım pişman olmam.

Brown Switch Red den iyi mi ona göre iade edip tekrar alacağım?
Brown Switch daha nadir bulunuyor, 700'e de Red Switch bulunur o kadar kaliteli olmasa da ancak Brown Switch olarak en ucuz klavye bu. Brown'u Red ile Blue arasına koyabiliriz. Blue kadar ses çıkarmaz ancak Red kadar da sessiz değildir. Çoğu kişiye göre tok bir sesi var ve tuşa bastığınız da anlıyorsunuz Red'ten daha fazla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…