Detaylar
Kim cevapladı?Bilgisayarda kullanmak için kol almak istiyorum. Bütçem 1.000 TL ama daha da arttırabilirim. Kablosuz olması önceliğim.
Piyasayı bilmiyordum şimdi baktım da çok pahalı olmuşlar. 8BitDo Ultimate önerecektim ancak 1800 civarı olmuş abartı fiyat. F710 da 1300'den başlıyor. İkinci el düşünürseniz Monster Pusat önerebilirim.
Bilgisayarda kullanmak için kol almak istiyorum. Bütçem 1.000 TL ama daha da arttırabilirim. Kablosuz olması önceliğim.
Bugün 1090TL'ye DualShock 4 gördüm Hepsiburada sitesinde, ama orijinal mi bilmiyorum. Bu fiyat aralığında güzel bir indirim denk gelmezse kablosuz güzel bir şey bulmanız pek olası değil.
Son düzenleme:
Gyeog
Gelişen
Aman hocam uzak durun onlardan sahteler onlar. 1 ay geçtikten sonra sıkıntılar çıkıyor pişman oluyorsun verdiğin paraya.Bugün 1090TL'ye DualShock 4 gördüm Hepsiburada sitesinde, ama orijinal mi bilmiyorum. Bu fiyat aralığında güzel bir indirim denk gelmezse kablosuz güzel bir şey bulmanız pek olası değil.
Aman hocam uzak durun onlardan sahteler onlar. 1 ay geçtikten sonra sıkıntılar çıkıyor pişman oluyorsun verdiğin paraya.
Genelde isimleri daubleshock oluyor. Çok kalitesizler.
Benimde almayı düşündüğüm Temu'dan Easy SMX X15. Küçük diyorlar sadece. Hall Effect falan bir şeyler diyorlar çok iyiymiş. X20 kadar olmasa da.Bilgisayarda kullanmak için kol almak istiyorum. Bütçem 1.000 TL ama daha da arttırabilirim. Kablosuz olması önceliğim.
8BitDo Ultimate 2C için 1.800 TL gayet iyi bir fiyat.Piyasayı bilmiyordum şimdi baktım da çok pahalı olmuşlar. 8BitDo Ultimate önerecektim ancak 1800 civarı olmuş abartı fiyat. F710 da 1300'den başlıyor. İkinci el düşünürseniz Monster Pusat önerebilirim.
Monster Pusat'in ölü bölgesi çok fazla.
Sahibinden/Dolap gibi sitelerden EasySMX X15 bakabilirsiniz.Bilgisayarda kullanmak için kol almak istiyorum. Bütçem 1.000 TL ama daha da arttırabilirim. Kablosuz olması önceliğim.
EasySMX X5 - Kablosuz Gamepad - Hall Effect Stick - Drift & Dead Zone
EasySMX X5 - Kablosuz Gamepad Ürün Detayları Bağlantı yöntemi: 2.4Ghz Kablosuz, Bluetooth, Kablolu Uyumlu Modeller: Switch / Switch Lite / Switch OLED, Windows 7/8 / 8.1 / 10/11, Android / iOS Arayüz: C Tipi Pil: Üçlü Lityum 750 mah Net Ağırlık: 218g Boyut: 13.70 × 6.70 × 17.40 cm Ürün...
shop.connectgame.com.tr
EasySMX X5 - Kablosuz Gamepad Ürün Detayları Bağlantı yöntemi: 2.4Ghz Kablosuz, Bluetooth, Kablolu Uyumlu Modeller: Switch / Switch Lite / Switch OLED, Windows 7/8 / 8.1 / 10/11, Android / iOS Arayüz: C Tipi Pil: Üçlü Lityum 750 mah Net Ağırlık: 218g Boyut: 13.70 × 6.70 × 17.40 cm Ürün...
shop.connectgame.com.tr
shop.connectgame.com.tr
Yeni konular
-
-
-
-
-
POCO X8 Pro Max telefonun ekran renkleri çok soluk ve renksiz
- Evet gerçekten de öyle
-