Öncelikle merhabalar, biraz genç olduğum için çok fazla deneyimim yok, o yüzden forumdan yardım almak istedim. 2015 ve üstü, benzinli olacak şekilde sedan arıyorum. Genel olarak şehir içi kullanacak olsam da arada uzun yola da gitmem gerekiyor, ailenin şoförü olduğum için. 1,2 M civarında kalmak istesem de maalesef baktığım çoğu araba en ortalama düzgün şekilde 1,4 M'den başladığı için maksimum 1,5'a çıkabilirim.
Aradığım özellikler: Sanayilik çok problem çıkarmasın (çıkarırsa tanıdık olduğu için yine de yaptırırım da ailemden laf yemek istemiyorum). Konforlu ve ortalama bir yakıt tüketimi (7-8 lt bandı, malum fiyatlar uçtu) ve göze güzel gözükmesi.
Şu ana kadar baktığım arabalar:
A4 1.4 TFSI
Mercedes C180
BMW 320i, 520i, 418i (4 serisi piyasası çok garip, F30'dan daha ucuz çoğunlukla)
Skoda Superb ve Octavia (Octavia e-Tec'lere baktım, çok ilgimi çektiğinden)
Honda City ve Civic 1.5 i-VTEC
Aradığım özellikler: Sanayilik çok problem çıkarmasın (çıkarırsa tanıdık olduğu için yine de yaptırırım da ailemden laf yemek istemiyorum). Konforlu ve ortalama bir yakıt tüketimi (7-8 lt bandı, malum fiyatlar uçtu) ve göze güzel gözükmesi.
Şu ana kadar baktığım arabalar:
A4 1.4 TFSI
Mercedes C180
BMW 320i, 520i, 418i (4 serisi piyasası çok garip, F30'dan daha ucuz çoğunlukla)
Skoda Superb ve Octavia (Octavia e-Tec'lere baktım, çok ilgimi çektiğinden)
Honda City ve Civic 1.5 i-VTEC