Şu an 60 GB tarifeyi 635 TL'ye kullanıyorum. Bir şekilde yetti bu ay fakat KYK'da kaldığım için ilerleyen sürede yeter mi emin olamadım. İnternette de 15 GB hotspot sınırını aşıp PC'de de sınırsız internet kullananları gördüm. Bu yöntem hala çalışıyorsa geçmeyi düşünüyorum. Önerir misiniz?
Modemden daha mantıklı değil mi? Superbox veya türevlerini aldığımız senaryoda kişi başı en az 500 lira tutar çıkacak. Şu an kullandığım tarifenin üstüne 500 lira koyarsam zaten bu tarifeye geçebiliyorum. Üstelik Superbox'ta da sınırsız tarifesi yok sanırım. Kurulumu ayrı dert, alacağın kişiler arası paylaşım nasıl olacak o da ayrı dert.
Bende 1017 TL'ye Vodafone sinirsiz paket kullaniyorum yaklasik 3 aydir ve cok memnunum. Hotspot sinirini asmayi bilgisayarim icin denedim ama basaramadim. Telefon icin kullanacaksan ve suanki paketin ay icinde yetmiyorsa, maddiyatini da zorlamayacaksa gecilmeye deger bir paket oldugunu düsünüyorum.
Hotspot baglanti kotasini asanlar baglandiklari programlarin ara sira kesinti yapabildiklerini ve bazen cok stabil olmadigini belirtmisler, bunu da goz onune alarak tekrar degerlendirebilirsin.
Modemden daha mantıklı değil mi? Superbox veya türevlerini aldığımız senaryoda kişi başı en az 500 lira tutar çıkacak. Şu an kullandığım tarifenin üstüne 500 lira koyarsam zaten bu tarifeye geçebiliyorum. Üstelik Superbox'ta da sınırsız tarifesi yok sanırım. Kurulumu ayrı dert, alacağın kişiler arası paylaşım nasıl olacak o da ayrı dert.
Bence her halükarda aynı noktaya çıkıyor. Odada 4 kişi kaldığınızı varsayarsak, modem 2.000 TL olsa, kişi başı 500 TL vereceksiniz. Onla uğraşamam derseniz, sınırsız paket daha mantıklı.
Bence her halükarda aynı noktaya çıkıyor. Odada 4 kişi kaldığınızı varsayarsak, modem 2.000 TL olsa, kişi başı 500 TL vereceksiniz. Onla uğraşamam derseniz, sınırsız paket daha mantıklı.
Ben de öyle düşünüyorum. Odadaki kişilerle anlaşma konusunda emin değilim. Vodafone'un sınırsız tarifesini kullanıp hotspot'u bypass eden bir arkadaş var. Onun alacağını hiç sanmıyorum.
Ben de öyle düşünüyorum. Odadaki kişilerle anlaşma konusunda emin değilim. Vodafone'un sınırsız tarifesini kullanıp hotspot'u bypass eden bir arkadaş var. Onun alacağını hiç sanmıyorum.