Hocam hemen alıyor musun? Ben de 10 güne falan alabilirim beni bilgilendirirsen sevinirim kullanıcısı olarak.
10 güne değil hemen al, bu biter tükenir ben piyasaya girdiğini fark etmedim :D ABD pazarına bile sokmuyor Gigabyte bu ürünü, sokar sokmaz tükendi.

@Hamza Ensar Sağlam Stabil ürün bir problemi yok, takip ediyorum globalde. xoc'ciler kullanıyor sıkça, testlerini yapıyorlar. Boş kart değil, Apex muadili hem de bu fiyata.

Sen bunun kardeşini alsan sana yetecek, @LH44 seni ikna edemezse ben hiç edemem bu saatten sonra :D

10 güne değil hemen al, bu biter tükenir ben piyasaya girdiğini fark etmedim :D ABD pazarına bile sokmuyor Gigabyte bu ürünü, sokar sokmaz tükendi.

@Hamza Ensar Sağlam stabil ürün bir problemi yok, takip ediyorum globalde. Xoc'ciler kullanıyor sıkça, testlerini yapıyorlar. Boş kart değil, Apex muadili hem de bu fiyata.

Sen bunun kardeşini alsan sana yetecek, @LH44 seni ikna edemezse ben hiç edemem bu saatten sonra :D

Bunun kardeşini alacağım gibi :D

@Hamza Ensar Sağlam Stabil ürün bir problemi yok, takip ediyorum globalde. xoc'ciler kullanıyor sıkça, testlerini yapıyorlar. Boş kart değil, Apex muadili hem de bu fiyata.

X870E'lerden eksisi ne olacak peki? Yani çok koyar mı ki eksisi tam emin olamadım.

1762360909022.webp

1762360920465.webp

X870E'lerden eksisi ne olacak peki? Yani çok koyar mı ki eksisi tam emin olamadım.
İşini görecektir, X870E bence gereksiz, paralel bağlı 2 yonga setinden oluşuyor, aynı bant genişliği paylaşıyorlar yani, bu esasen iyi bir şey değil, X870 olması daha iyi stabilite adına. E ibaresi olması tek faydası ekstra gen4 m.2 portu, arka usb portları vs. gibi ekstradan bu faydası var. Diğer türlü zararı var stabilite adına.