10-layer 1 DPC Gigabyte ICE :D Buradan takip edebilirsin

@Eagles Hocam beklesinler mi fiyatı 10k'ya düşer mi ne diyorsun :rofl:

@Hamza Ensar Sağlam Bunu izle bakalım 8 saat :D

Hocam, almayı düşündükleri ürünler için kesinlikle beklemesinler. Ne alacaklar ise, kesinlikle direkt alsınlar. Bu zam furyası sadece RAM ile kalmaz. :censored: @Ayhan Dönmez

Piyasada nereye bakarsam fiyat yükseliyor veya yükselme eğiliminde. İnsanlar alışveriş yaparken çok ağırdan alıyorlar, büyük hata. Bu fiyatları mum ile arayacak geç kalanlar. @Ayhan Dönmez

Ekran görüntüsü 2025-11-05 205923.webp

Son düzenleme:
Hocam, almayı düşündükleri ürünler için kesinlikle beklemesinler. Ne alacaklar ise, kesinlikle direkt alsınlar. Bu zam furya sadece RAM ile kalmaz. :censored: @Ayhan Dönmez

Piyasada nereye bakarsam fiyat yükseliyor veya yükselme eğiliminde. İnsanlar alışveriş yaparken çok ağırdan alıyorlar, büyük hata. Bu fiyatları mum ile arayacak geç kalanlar. @Ayhan Dönmez

Eki Görüntüle 199162
Çok doğru, beklenmemesi kanaatindeyim, fiyat düşüşü hangi sebeple olacak ki, yılbaşından sonra hele :D Bu adamlar öncesi sonrası der mi hiç, RAM'lerde gördük işte mevzuyu :D

Bu arada, sözlerim imkânı olmayanlara kesinlikle değil. Sözlerim evham yapan, kılı kırk yaran insanlara. Benim gibi olun. Benim gibi olun. Sabah konu açın, öneri alınırsa iki saat sonra sipariş geçin. :LOL:

Yıllardır bu işlerle uğraşıyorum ve seçimlerim bazen büyük zarara uğrattı ve pişman etti. Her gün saatlerim bilgisayar başında geçtiği için çok lazım oluyor bazı şeyler. Bundan dolayı kılı kırk yarıyorum.

Yıllardır bu işlerle uğraşıyorum ve seçimlerim bazen büyük zarara uğrattı ve pişman etti. Her gün saatlerim bilgisayar başında geçtiği için çok lazım oluyor bazı şeyler. Bundan dolayı kılı kırk yarıyorum.

Bu arada sana değildi sözüm, yanlış anlaşılmasın. Bazen çok enteresan konular görüyorum, onlara gönderme yaptım aslında. Bende bakma sen Matrix filmi çıktığı dönem PC toplamış bir çocuktum babamla. Yıl 1999 veya 2000 yanlış hatırlamıyorsam. O zamanlar CD-ROM çok popülerdi. Tabi yeni teknolojilere ayak uydurmaya çalışıyoruz. Sende haklısın, para da kolay kazanılmıyor. Üstüne de olumsuz deneyimler, yoruyor insanı.

Ama zaten bizi bu deneyimlere ulaştıranda yaptığımız hatalardır. O hatalar hep deneyim işte. Çok düşününce, insanın da başına bir şeyler geliyor.

Bu arada, sözlerim imkânı olmayanlara kesinlikle değil. Sözlerim evham yapan, kılı kırk yaran insanlara. Benim gibi olun. Benim gibi olun. Sabah konu açın, öneri alınırsa iki saat sonra sipariş geçin. :LOL:
Adam haklı. 1.5 sene laptop araştırıp üç laptop aldım, üçü de kusurlu çıktı iade ettim. Teknoloji şans işi. İnceleme azmış, çokmuş hiçbir şey ifade etmiyor. Konudan anlayan kişiler iyi diyorsa iyidir, alın geçin. 😀

Son düzenleme: