Abilerin sözü tektir.Eki Görüntüle 199113
O halde abisini almak yerine kardeşini alsan nasıl olur, bu kesmez mi @muhammetaktas122
@SunseTTime Abiyi mi alsın kardeşi mi hangisini, sol twix mi sağ twix mi @LH44
Detaylar
Kim cevapladı?SunseTTime
Uzman
Dün Nebi hocanın anakart videosunu izledim, çok teknik konuşuyor pek bir şey anlamadım ama özetle dediği giriş ve ileri seviye anakart bakmanızın anlamı yok. Orta segment uzun ömürlü bulmak o kadar da zor değil diyor.
Nebi'ye göre B650M-R alın geçin zaten. Hem haklı hem değil.Dün Nebi hocanın anakart videosunu izledim, çok teknik konuşuyor pek bir şey anlamadım ama özetle dediği giriş ve ileri seviye anakart bakmanızın anlamı yok. Orta segment uzun ömürlü bulmak o kadar da zor değil diyor.![]()
Kendini düşünerekten konuşuyor o. Adamda Carbon birde Apex olması lazım.
muhammetaktas122
Uzman
B850M Force önerim sabit kalıcak. Farklı bir şey isterseniz B850M-E olabilir.B850 model anakartta alıp geçebilirim gibi hocam tavsiyen @LH44
@Ayhan Dönmez RAM slotları yukarıda olduğu için e benim kasada da push-pull kurulum olduğu için RAM'ler sığmayacak. Bundan dolayı alamayacağım gibi duruyor.
- Makaleler
- 1
Valla o kadar beyaz anakart beyaz anakart dedin, şimdi de yok AIO dönmüyor yok RAM slot yukarıda@Ayhan Dönmez RAM slotları yukarıda olduğu için e benim kasada da push-pull kurulum olduğu için RAM'ler sığmayacak. Bundan dolayı alamayacağım gibi duruyor.
Anlamı yok diyor da kendi niye b650m-r yerine 30k'lık kart kullanıyor demezler mi adama, al kullansana kardeşim fark yoksaDün Nebi hocanın anakart videosunu izledim, çok teknik konuşuyor pek bir şey anlamadım ama özetle dediği giriş ve ileri seviye anakart bakmanızın anlamı yok. Orta segment uzun ömürlü bulmak o kadar da zor değil diyor.![]()
Samsung-Micron fark yok diyor hazır sistem satıyor, kendi neden A-Die 8200 oc'luyor.
Valla o kadar beyaz anakart beyaz anakart dedin, şimdi de yok AIO dönmüyor yok RAM slot yukarıdaSenin de iş bir rast gitmiyor, E-E alıp beyaza boyamaktan başka seçenek kalmadı o halde. Bu anakart stili garip tabi, ama ben her halukarda alırdım gerekirse kasayı keserdim yani bu kart için haberin olsun
Anlamı yok diyor da kendi niye b650m-r yerine 30k'lık kart kullanıyor demezler mi adama, al kullansana kardeşim fark yoksa
Samsung-Micron fark yok diyor hazır sistem satıyor, kendi neden A-Die 8200 oc'luyor.
Ya başka beyaz anakart bekleyeceğim ya da elimdeki seçeneklerden birisini alacağım. Şu oda yıkım işine girdikten sonra anakart boyamaya mecalim kalmadı
- Makaleler
- 1
AIO kasa önüne takıp push-pull yap, bu kartı cek gitsin bence çok irdeliyorsun, para boşa gitmez bu tarz parçalarda, yatırım olur yani o mantıkla baktığında.Ya başka beyaz anakart bekleyeceğim ya da elimdeki seçeneklerden birisini alacağım. Şu oda yıkım işine girdikten sonra anakart boyamaya mecalim kalmadı![]()
SunseTTime
Uzman
Valla ne bileyim diğer YouTube kanallarına kıyasla bilgili duruyor diye öyle dedim.Anlamı yok diyor da kendi niye b650m-r yerine 30k'lık kart kullanıyor demezler mi adama, al kullansana kardeşim fark yoksa
@Hamza Ensar Sağlam Ayhan hocam ne derse onu al, yarın bir gün başka bir ürün alırsın sorun çıkar valla diline düşersin. @LH44 @Eagles yaşandı, en kralı yaşandı.