Bütçe
Maksimum 1.2 milyon TL
İkisinin de ana sorunu motordan ziyade şanzımanı. İkisi de VW'nin güvenli motorları.

Yaklaşık 3 yıl 1.6 TDI kullandım. 1 kere sanayiye gittim, o da şanzıman uyarısı vermişti. 80 bin km yapmıştım, bastım mı gaza fırlıyor gidiyordu zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:
İkisinin de ana sorunu motordan ziyade şanzımanı. İkisi de VW'nin güvenli motorları.

Yaklaşık 3 yıl 1.6 TDI kullandım. 1 kere sanayiye gittim, o da şanzıman uyarısı vermişti. 80 bin km yapmıştım, bastım mı gaza fırlıyor gidiyordu zaten.

Hangi paketi kullandınız hocam?

1.0 TSI, 1.2 TSI, 1.4 TSI ya da 1.6 TDI dört motor da alınır, kendini ispat etmiş iyi motorlardır. Ama ben mesela bağımsız süspansiyon olduğu için tercihimi 1.4 TSI motordan yana kullanırım. Sen Gebze'de oturuyorsun diye hatırlıyorum, yolları çok bozuk oranın, bağımsız süspansiyon ile konforu güzel alırsın. Bazı motor seçenekleri torsiyon çünkü, rahatsız edebilir de seni.

Otomatik alacaksan kavrama yenilenmiş almanı öneririm. Yenilenmediyse de eğer kenara şöyle 70-100K civarı ayırırsan değişim yaparsın, uzun yıllar binebilirsin bir aksilik olmaz ise. İşin sonunda çift kavrama var ise her an her şey olabilir de çünkü. Oturduğun bölge de trafik de çok yoğun, eskisi gibi değil. Sıkışık trafiği sevmez DSG.

1.0 TSI, 1.2 TSI, 1.4 TSI'ya da 1.6 TDI dört motor da alınır, kendini ispat etmiş iyi motorlardır. Ama ben mesela bağımsız süspansiyon olduğu için tercihimi 1.4 TSI motordan yana kullanırım. Sen Gebze'de oturuyorsun diye hatırlıyorum, yolları çok bozuk oranın, bağımsız süspansiyon ile konforu güzel alırsın. Bazı motor seçenekleri torsiyon çünkü, rahatsız edebilir de seni.

Otomatik alacaksan kavrama yenilenmiş almanı öneririm. Yenilenmediyse de eğer kenara şöyle 70-100k civarı ayırırsan değişim yaparsın, uzun yıllar binebilirsin bir aksilik olmaz ise. İşin sonunda çift kavrama var ise her an her şey olabilir de çünkü. Oturduğun bölge de trafik de çok yoğun, eskisi gibi değil. Sıkışık trafiği sevmez DSG.
Hocam ilk olarak Gebze'de oturduğumu hatırlamanız şaşırttı ama artık Balıkesir'deyim.😄 Manuel otomatik fark etmez ama büyük ihtimal otomatik alırım bir de Golf R dedikleri 2.0 motor oluyor galiba onu neden önermediniz.

Hocam ilk olarak Gebze'de oturduğumu hatırlamanız şaşırttı ama artık Balıkesir'deyim.😄 Manuel otomatik fark etmez ama büyük ihtimal otomatik alırım bir de Golf R dedikleri 2.0 motor oluyor galiba onu neden önermediniz.

Hocam, görsel hafızam kuvvetlidir, kolay unutmam. :LOL:

Benim aslında en önerdiğim Golf R ama bu bütçelerde biraz zor. Bulsan bile çok oynanmış, kilometresi yüksek, yaşlı ve sıkıntılı araçlar genelde. Verim çok alamazsın, üzer seni. Temiz bir Golf R için 1.8-2 milyon civarına veya üstüne çıkman lazım.

Hocam, görsel hafızam kuvvetlidir, kolay unutmam. :LOL:

Benim aslında en önerdiğim golf r ama bu bütçelerde biraz zor. Bulsan bile çok oynanmış, kilometresi yüksek, yaşlı ve sıkıntılı araçlar genelde. Verim çok alamazsın, üzer seni. Temiz bir golf r için 1.8-2 milyon civarına veya üstüne çıkman lazım.

Peki hocam paket olarak bir bilginiz var mı highline gibi.