Bütçe
Maksimum 1.2 milyon TL
Peki hocam paket olarak bir bilginiz var mı highline gibi.

Highline iyidir ama benim tavsiyem arabanın yaşı ve temizlik durumudur. Yani benzer fiyatlarda ise daha boş paket alıp daha genç alabilirsin mesela. Golf piyasası gereğinden fazla şişik durumda bana göre. Golf 7'lere istenen paralar çok ütopik bence. Donanımdan ziyade daha temiz araba almanı önerebilirim şahsen. Her zaman yaşı genç aracı, daha fazla özellik ve donanıma sahip araç yerine tercih ederim.

Opsiyon ve donanım biraz karışıktır Golf modellerinde.

Highline iyidir ama benim tavsiyem arabanın yaşı ve temizlik duru mudur? Yani benzer fiyatlarda ise daha boş paket alıp daha genç alabilirsin mesela. Golf piyasası gereğinden fazla şişik durumda bana göre. Golf 7'lere istenen paralar çok ütopik bence. Donanımdan ziyade daha temiz araba almanı önerebilirim şahsen. Her zaman yaşı genç aracı, daha fazla özellik ve donanıma sahip araç yerine tercih ederim.

Opsiyon ve donanım biraz karışıktır golf modellerinde.

Hocam tekrardan merhaba golf ve scirocco arasında kaldım. Scirocco çok cezbedici ne yapayım sizce.

Hocam tekrardan merhaba golf ve scirocco arasında kaldım. Scirocco çok cezbedici ne yapayım sizce.

Scirocco modellerini çok ezdiler. Kazalı, oynanmış, motorları sıkıntılı cirit atıyor piyasada. Ben çok önermiyorum şahsen, o da alıp başları ağrımasın diye insanların. Ben yine Golf tercih ederdim. Neden dersen Golf'ü başarılı kılan şey şu aslında, araba her şeyi veriyor sana. Yalıtım, konfor, yol tutuş, motor seçeneğine göre performans, kalite algısı. Bazı modeller işte yol tutuşu ile öne çıkar, kimisi konfor ile. Ama hepsinden bazı şeyleri az bile olsa yapabilen bir model Golf. Zaten bu yüzden seviliyor. 45 yaşında adama da uyar 20 yaşında gençlere de Golf.

Fiyat, DSG, alternatör sorunları ( senin alacağın modellerde yok ), abartılmış piyasası haricinde genelde güzel araçlar VW.

Başka marka düşünürsen, güzel bütçe bakabiliriz.

Scirocco modellerini çok ezdiler. Kazalı, oynanmış, motorları sıkıntılı cirit atıyor piyasada. Ben çok önermiyorum şahsen, o da alıp başları ağrımasın diye insanların. Ben yine golf tercih ederdim. Neden dersen Golf'ü başarılı kılan şey şu aslında, araba her şeyi veriyor sana. Yalıtım, konfor, yol tutuş, motor seçeneğine göre performans, kalite algısı. Bazı modeller işte yol tutuşu ile öne çıkar, kimisi konfor ile. Ama hepsinden bazı şeyleri az bile olsa yapabilen bir model golf. Zaten bu yüzden seviliyor. 45 yaşında adama da uyar 20 yaşında gençlere de golf.

Fiyat, DSG, alternatör sorunları ( senin alacağın modellerde yok ), abartılmış piyasası haricinde genelde güzel araçlar VW.

Başka marka düşünürsen, güzel bütçe bakabiliriz.

Hocam arada buraya size yazsam ikilemde kaldığım araçlar için rahatsız olur musunuz?

Üstad gerekeni yazmış, benden çok deneyimli kendisi. O olmadığı zaman yardımcı olmaya çalışırım ben de.

Sadece Scirocco mu düşünüyorsunuz, 1.6-7 milyona i20N var sonuçta. Hiç yoksa Proceed var bu fiyatlara çok temizinden.

Üstadlık haddimize değil, biz de hâlâ kaputu her açtığımızda yeni bir şey öğreniyoruz. Bu güzel sözlerin için teşekkür ederim, tekerine taş değmesin. :)

Hocam şu anda golf düşünüyorum.

Bir araştır bakalım, belki içine sinen farklı bir marka ve model olur, yine destek oluruz. Bizler için marka ve model fark etmiyor, önemli olan şeffaf olabilmek her daim. :elsıkışma: