Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 1200
Gamepower Eva 5 önerebilirim bende uzun süre kullandım ghosting gibi bir sorunu yok. Gayet hızlı tepkime süresine ait fakat yazılım olayını bir tek beğenemedim ben.
Smmmhunter
Üstün
Bütçe biraz artarsa.
www.akakce.com
Corsair K60 RGB PRO Low Profile CH-910D018-TR Cherry MX Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair K60 RGB PRO Low Profile CH-910D018-TR Cherry MX Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair K60 RGB PRO Low Profile CH-910D018-TR Cherry MX Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 2.199,90 TL'den başlayan...
SametBey
Uzman
Bütçe biraz artarsa.
![]()
Corsair K60 RGB PRO Low Profile CH-910D018-TR Cherry MX Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair K60 RGB PRO Low Profile CH-910D018-TR Cherry MX Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair K60 RGB PRO Low Profile CH-910D018-TR Cherry MX Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 2.199,90 TL'den başlayan...www.akakce.com
Çok arttırdın bütçeyi. O kadar vermem klavyeye.
Gamepower Eva 5 önerebilirim bende uzun süre kullandım ghosting gibi bir sorunu yok. Gayet hızlı tepkime süresine ait fakat yazılım olayını bir tek beğenemedim ben.
Marka iyi mi? İyi değil deniyordu önceden şu anki durumu bilmiyorum.
Son düzenleme:
Her markanın bazı ürünleri sevilmez ve neredeyse her marka kötülenir fakat markaların bazı ürünleri vardır ki cidden güzel ve takdir edilebilir cinsten. Bu da GamePower markasının takdir edilebilecek klavyelerinden. Aslında Eva 7 modelini önerecektim fakat bütçe konusunda sıkıntı bulunduğunu söylemişsiniz diye önermedim. Ben halen kullanıyorum Eva 5 modelini gayet memnunum.Marka iyi mi? İyi değil deniyordu önceden şu anki durumu bilmiyorum.