Bütçe
1.200

Downfall

Çalışkan
Selamlar, laptop için 480 GB SATA 3 SSD almayı düşünüyorum. Laptop bayağı eski, belki SSD biraz hızlandırır. Uzun bir araştırma yaptım ve karar veremedim. Bazı değerlendirmeleri okudum alışveriş sitelerinde, çoğu "F/P ürünler beklenen hızı vermiyor", "takılıyor" gibi sorunlar yazmışlar. Sizlerden yardım bekliyorum, bütçe 1200 TL civarı. Tavsiye verecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam laptop için 480 GB SATA 3 SSD almayı düşünüyorum. Laptop bayağı eski belki SSD biraz hızlandırır. Uzun bir araştırma yaptım ve karar veremedim. Bazı değerlendirmeleri okudum alışveriş sitelerinde çoğu F/P ürünlerine beklenen hızı vermiyor takılıyor gibi sorunlar yazmışlar. Sizlerden yardım bekliyorum bütçe 1200 TL civarı. Tavsiye verecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Hocam ben Hi-Level Ultra kullanıyorum zaten bayağı eski diyorsun aşırı yüksek hızda dosya transferine ihtiyaç olacağını sanmıyorum 500-550 MB/s işini fazlasıyla görecektir. Hi-Level Ultra HLV-SSD30ULT/480G 2.5" 480 GB SATA 3 SSD Fiyatları ve Özellikleri

Hocam ben Hi-Level Ultra kullanıyorum zaten bayağı eski diyorsun aşırı yüksek hızda dosya transferine ihtiyaç olacağını sanmıyorum 500-550 MB/s işini fazlasıyla görecektir. Hi-Level Ultra HLV-SSD30ULT/480G 2.5" 480 GB SATA 3 SSD Fiyatları ve Özellikleri
Aklımda vardı bu SSD ama bazı yorumlarda hızı max 200-250 görürsünüz falan yazmışlar karar veremedim. Bir de sağlamlığı önemli benim için arızalanmadan 3 sene idare etse yeter beni. Teşekkürler tavsiyen için hocam.

Aklımda vardı bu SSD ama bazı yorumlarda hızı Max 200-250 görürsünüz falan yazmışlar karar veremedim. Bir de sağlamlığı önemli benim için arızalanmadan 3 sene idare etse yeter beni. Teşekkürler tavsiyen için hocam.

Hocam 2023 Haziranında almıştım demin sizin için test yaptım :D neredeyse 20 aylık aktif kullanımda.

Dosya Ekleri

• hilvel.webp
    hilvel.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 60