1.200 TL rekabetçi oyunlar için fare önerisi

Bütçe
1200 - 1500 TL
Bende sipariş geçtim şu an kargoda.

Normalde hepsi 600 TL'ye satılan fareler. Bu paralari etmezler.

Ayrıca şarj bitince şarja takip şarjdayken kablolu halde oynayabiliyorsunuz. Kablolu mouse eziyet.

Önerileriniz için teşekkür ederim. Kusura bakmayın ben yurt dışından almak istemiyorum. Gelmesi uzun sürüyor. Şu an aklımda Glorius Model O minus ve Razer cobra var. Sizce hangisi daha iyi olur?

Önerileriniz için teşekkür ederim. Kusura bakmayın ben yurt dışından almak istemiyorum. Gelmesi uzun sürüyor. Şu an aklımda Glorius Model O minus ve Razer cobra var. Sizce hangisi daha iyi olur?

Dediğim gibi bir senedir Glorious Model D kullanıyorum ve bayağı memnunum model D palm grip tutuş şekli için çok uygun bir mouse model o da palm grip için güzel bildiğim kadarıyla model o eni daha uzun ama bu tür şeyleri sen belirle çünkü el sağlı çok önemli hangisi senin için daha iyi olursa onu seç.

Model O minus ve Cobra'yi 10'a katlar 5'e böler AJ159 Pro bundle'ı.
Agustos'ta 750'ye Cobra almistim. O zaman bu firsat olsa dusunmeden alirdim.

İfadeler: 824
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…