Bütçe
1200 - 1500 TL
1729745531700.webp

1729745557283.webp
Bunu aldım ben.

Tatmin edici bir öneri olur mu bilmiyorum ama önerilerim aşağıdaki linklerde.
Eki Görüntüle 93201

Eki Görüntüle 93202

Eki Görüntüle 93203

Çok uzun süre G102 kullandım, ele uygun ve kablo kaliteleri de bir o kadar sağlam cihazlar. Razer'da test ettim ve birkaç ay kullandım.
Kesinlikle kablolu almalısın her ne kadar kablosuz daha rahatmış gibi dursa da hem fiyat konusunda daha uygunlar hem de pil bitti şarj bitti gibi dertleri yok.

Şu an ihtiyacım olsa Razer Cobra'yı gözüm kapalı alırdım.
Normalde hepsi 600 TL'ye satılan fareler. Bu paralari etmezler.

Tatmin edici bir öneri olur mu bilmiyorum ama önerilerim aşağıdaki linklerde.
Eki Görüntüle 93201

Eki Görüntüle 93202

Eki Görüntüle 93203

Çok uzun süre G102 kullandım, ele uygun ve kablo kaliteleri de bir o kadar sağlam cihazlar. Razer'da test ettim ve birkaç ay kullandım.
Kesinlikle kablolu almalısın her ne kadar kablosuz daha rahatmış gibi dursa da hem fiyat konusunda daha uygunlar hem de pil bitti şarj bitti gibi dertleri yok.

Şu an ihtiyacım olsa Razer Cobra'yı gözüm kapalı alırdım.
Ayrıca şarj bitince şarja takip şarjdayken kablolu halde oynayabiliyorsunuz. Kablolu mouse eziyet.

Önerileriniz için teşekkür ederim. Kusura bakmayın ben yurt dışından almak istemiyorum. Gelmesi uzun sürüyor. Şu an aklımda Glorius Model O minus ve Razer cobra var. Sizce hangisi daha iyi olur?

Önerileriniz için teşekkür ederim. Kusura bakmayın ben yurt dışından almak istemiyorum. Gelmesi uzun sürüyor. Şu an aklımda Glorius Model O minus ve Razer cobra var. Sizce hangisi daha iyi olur?

Dediğim gibi bir senedir Glorious Model D kullanıyorum ve bayağı memnunum model D palm grip tutuş şekli için çok uygun bir mouse model o da palm grip için güzel bildiğim kadarıyla model o eni daha uzun ama bu tür şeyleri sen belirle çünkü el sağlı çok önemli hangisi senin için daha iyi olursa onu seç.

Model O minus ve Cobra'yi 10'a katlar 5'e böler AJ159 Pro bundle'ı.
Agustos'ta 750'ye Cobra almistim. O zaman bu firsat olsa dusunmeden alirdim.