1.200 TL'ye palm tutuşa uygun RGB'li fare önerisi

RGB değil ama güzel bir mouse.

Fantech Helios GO XD5 bakabilirsin.

Teşekkürler hocam cevaplarınız için. Önerdikleriniz güzel, vxe R1 gibi farelerin RGB model var mıdır? Yoksa ATK A9 alacağım mecbur.

Teşekkürler hocam cevaplarınız için. Önerdikleriniz güzel, vxe R1 gibi farelerin RGB model var mıdır? Yoksa ATK A9 alacağım mecbur.

Bence farenin RGB olması biraz saçma. Zaten görmüyoruz bile. VXE R1 Pro kullanıyorum. VXE serisi güzel. ATK A9 da alınabilir.

Bence farenin RGB olması biraz saçma. Zaten görmüyoruz bile. VXE R1 Pro kullanıyorum. VXE serisi güzel. ATK A9 da alınabilir.
bana göre karanlıkta daha güzel duruyor. zevkler tartışılmaz hocam. razer cobra yı önerir misiniz?

Maalesef biraz daha sadelik ön planda bu dönemde. Dün akşam A9 Plus sipariş verdim, şu an kargoda olduğu için yorum yapamıyorum ama daha ucuza almanız için birkaç tüyo vereyim.
Öncelikle mümkünse Trendyol Plus hesabı olan birini bulun, bulamazsanız kendi hesabınıza alın. İlk ayına 55TL verdiğimiz Plus aboneliği bize 85TL kazandırıyor. Daha sonra ürün sayfasının alt kısmındaki %5'lik kuponu alın. Ürünü sepete ekleyin ve sepette indirim kodu kısmına ''KAZAN100'' kodunu girin. (kod yanlışsa söyleyin tekrar bakalım unutmuş olabilirim.) İndirim kodu ve %5 kuponun aynı anda aktif olduğundan emin olduktan sonra siparişi geçebilirsiniz.

anladım hocam, tüyolarınız için teşekkür ederim. razer cobra'yı önerir misiniz?

Bana göre karanlıkta daha güzel duruyor. Zevkler tartışılmaz hocam. Razer cobra yı önerir misiniz?

Tabii ki. Razer konusunda pek fikrim yok. Arkadaşın önerdiği A9 Plus daha iyi bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…