İkinci el olduğu için emin olamadım bir sorun olursa nasıl garantiye göndereceğim o kafamı kurcalıyor.
Urunun resmi satisi ulkede yok ki, Turkiye'de buldugunuz linki atar misiniz? Onun da garantisi olmamasi lazim tekniken.

@Toby Fox hocam aldigindan beri neredeyse hic kullanmadi zaten, kendi de soylemisti, ikinci elligi konusunda problem olacagini sanmiyorum.

Urunun resmi satisi ulkede yok ki, Turkiye'de buldugunuz linki atar misiniz? Onun da garantisi olmamasi lazim tekniken.

@Toby Fox hocam aldigindan beri neredeyse hic kullanmadi zaten, kendi de soylemisti, ikinci elligi konusunda problem olacagini sanmiyorum.
Türkiye'de sıfırı 1.500 TL.
amazon.com.tr/Ultimate-Wireless-Controller-Compatible-Raspberry/dp/B0C2V6JLNJ/ref=sr_1_3?sr=8-3

Ürün sıfır desem yeridir. Toz bile yok üstünde. Sıfırdan farksız.

1.300 TL bütçem var, yurtdışından alışverişi sevmiyorum. Türkiye'de buldum ürünü 1.200'e sizce alınır mı?

Ben aliexpress ilk kullanıcı indirimiyle 870 liraya EasySMX X10 aldım mekanik ve tetik tuşları Xbox Series gibi. Playstation 3 ve 4 kollarındaki tetikleri görünce uzak durmanı öneririm çünkü elden kayıp çok moral bozuyor. Xbox tipi tetiklere sahip kol almaya çalışmanı öneririm.