KHuseyin27
Uzman
1.300 TL bütçem var, yurtdışından alışverişi sevmiyorum. Türkiye'de buldum ürünü 1.200'e sizce alınır mı?
techolay.net/sosyal/konu/sifir-ayarinda-8bitdo-ultimate-c-2-4g-1200-tl.42985/
Güzel, satıcı sorun çıkarmaz zaten bildiğimiz adam. Alabilirsiniz.techolay.net/sosyal/konu/sifir-ayarinda-8bitdo-ultimate-c-2-4g-1200-tl.42985/
buna ne dersiniz?
İkinci el olduğu için emin olamadım bir sorun olursa nasıl garantiye göndereceğim o kafamı kurcalıyor.Güzel, satıcı sorun çıkarmaz zaten bildiğimiz adam. Alabilirsiniz.
Urunun resmi satisi ulkede yok ki, Turkiye'de buldugunuz linki atar misiniz? Onun da garantisi olmamasi lazim tekniken.İkinci el olduğu için emin olamadım bir sorun olursa nasıl garantiye göndereceğim o kafamı kurcalıyor.
Türkiye'de sıfırı 1.500 TL.Urunun resmi satisi ulkede yok ki, Turkiye'de buldugunuz linki atar misiniz? Onun da garantisi olmamasi lazim tekniken.
@Toby Fox hocam aldigindan beri neredeyse hic kullanmadi zaten, kendi de soylemisti, ikinci elligi konusunda problem olacagini sanmiyorum.
Ürün sıfır desem yeridir. Toz bile yok üstünde. Sıfırdan farksız.Urunun resmi satisi ulkede yok ki, Turkiye'de buldugunuz linki atar misiniz? Onun da garantisi olmamasi lazim tekniken.
@Toby Fox hocam aldigindan beri neredeyse hic kullanmadi zaten, kendi de soylemisti, ikinci elligi konusunda problem olacagini sanmiyorum.
1.300 TL bütçem var, yurtdışından alışverişi sevmiyorum. Türkiye'de buldum ürünü 1.200'e sizce alınır mı?