tartışmaya gerek yok zevkler ve renkler farklıdır. biriniz seversiniz biriniz sevmezsiniz. mesela ben gördüm beğendim abime gösterdim az önce o beğenmedi ve fiyata tuzlu dedi ama bana göre değil.Hocam ben zaten ürüne kötü demedim veya overrated bir ürün olduğunu da söylemedim. Şahsen sevmediğimi söyledim ve ayrıca piyasanın F/P olarak en iyi ürünlerinden değil bence.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 1.350 TL
Bence Hybrid seçeneğiyle birlikte alabilirsin. Ben Hybrid mouse pad kullanıyorum ve en güzelinin bu olduğunu düşünüyorum. Ayrıca kozmetiğe çok da önem vermiyorsanız kronik problemi olan sararma gibi durumları önemsemenin bir manası yok. Sonuçta oyun oynarken mouse pad yeşil mi, sarı mı, turuncu mu pek de umrunuzda olmuyor. Bence en güzel F/P mousepadlerden birisi.
aldım hocam konuyu açtığım gün dün elime ulaştı beğendim bayaBence Hybrid seçeneğiyle birlikte alabilirsin. Ben Hybrid mouse pad kullanıyorum ve en güzelinin bu olduğunu düşünüyorum. Ayrıca kozmetiğe çok da önem vermiyorsanız kronik problemi olan sararma gibi durumları önemsemenin bir manası yok. Sonuçta oyun oynarken mouse pad yeşil mi, sarı mı, turuncu mu pek de umrunuzda olmuyor. Bence en güzel F/P mousepadlerden birisi.
wallywestr
Uzman
hibrit mi speed mi aldınaldım hocam konuyu açtığım gün dün elime ulaştı beğendim baya
sizce en f/p ürünler hangileriHocam ben zaten ürüne kötü demedim veya overrated bir ürün olduğunu da söylemedim. Şahsen sevmediğimi söyledim ve ayrıca piyasanın F/P olarak en iyi ürünlerinden değil bence.
speed aldım bu fp değil bence pahalı litaped veya x y isimli mousepadlari vardı onlara bir bak istersenhibrit mi speed mi aldın
sizce en f/p ürünler hangileri
Aldım hocam konuyu açtığım gün dün elime ulaştı beğendim bayağı.
Hocam şu an ne düşünüyorsunuz? Ben bu iki model arasında kaldım. Fiyatına değer mi sizce? https://wraithesports.com/products/wraith-spirit-of-aim-mousepad?
Srsltid = afmbooqnlns0sc7suvnibawNB56YRREkb7uxytfurueyug0I3WHY-QBK
Yeni konular
-
-
30.000 TL bütçe ile ders ve günlük kullanım için tablet önerisi
- White Dragon
-
-
-
-
-
-