Bütçe
Maksimum 1.400.000 TL

EfeA

Yetkin
Yer
İstanbul
Herkese iyi akşamlar.

Geçenlerde bir araba tavsiyesi istemiştim, bütçemi 1,7-2,3M olarak belirtmiştim. Şu an arabaya böyle bir bütçe ayırmamaya karar verdik ama arabayı satıp belki üstüne 100-200 bin TL ekleyip bir yükseltme yapabilir miyiz diye düşündüm, araba 45 bin km'de, sadece sağ çamurlukta lokal boya var.

Değerini 1,1M-1,2M olarak biliyoruz, bu fiyatlara ya da maksimum 1,3M-1,4M'ye SUV tipi 2022 model üstü daha iyi bir seçenek önerebilir misiniz?

Ford Puma tek geçerim, yaklaşık 1 seneye yakın kullandık. Gidişi, yol tutuşu 10 numara sadece arkası biraz dar. Yumuşaklık ve genişlik derdiniz yoksa süper bir araç.

Egea Cross, Puma, Bayon, Stonic, T-Cross bu tarz modeller denk gelir bu bütçelerde genelde. Kilometresi yüksek C segment SUV'lar da gelir ama tavsiye etmem. Benim de tercihim ağırlıkla Puma veya Bayon olur. Egea Cross'u da beğeniyorum ama sen pek ısınamamışsın anladığım kadarıyla ona.

Var mı gelişme?

Egea Cross, Puma, Bayon, Stonic, T-Cross bu tarz modeller denk gelir bu bütçelerde genelde. Kilometresi yüksek C segment SUV'lar da gelir ama tavsiye etmem. Benim de tercihim ağırlıkla Puma veya Bayon olur. Egea Cross'u da beğeniyorum ama sen pek ısınamamışsın anladığım kadarıyla ona.

Var mı gelişme?
Opel mokkalar var hocam yeni kasa 1.4-1.6 bandında suan onlar sıcak geliyor.