Bütçe
1.400 TL
Dediğiniz modeli hiç deneyimlemedim. O zaman ileride bir skatez değişimi gerektirebilir gibi.

Günlük kullanımda çok sırıtmıyor. Ama ciddi FPS oynuyorsanız skatez değişimi gerekebilir. Yalnız bana kalırsa çok gerek yok yedek mouse olarak alacakmışsınız zaten.

Günlük kullanımda çok sırıtmıyor. Ama ciddi FPS oynuyorsanız skatez değişimi gerekebilir. Yalnız bana kalırsa çok gerek yok yedek mouse olarak alacakmışsınız zaten.
Siz bunu aktif olarak kullanıyor musunuz? Kutudan grip tape çıkmıyormuş, kaplaması iyi mi sizce? Eli terleyen biriyim ama Leviathan V4 mouse'yi grip tape olmadan kullanıyordum, terleme yapmıyordu.

Siz bunu aktif olarak kullanıyor musunuz? Kutudan grip tape çıkmıyormuş, kaplaması iyi mi sizce? Eli terleyen biriyim ama Leviathan V4 fareyi grip tape olmadan kullanıyordum, terleme yapmıyordu.

Dareu'yu soruyorsanız evet hatta şu an elimin altında kullanıyorum. İlk başlarda alışma sürecinde biraz terleme yapıyor ama ileri zamanlarda alışıyorsunuz. Mesela benim ilk 2 gün fena terletiyordu şu an sıfır.

Dareu'yu soruyorsanız evet hatta şu an elimin altında kullanıyorum. İlk başlarda alışma sürecinde biraz terleme yapıyor ama ileri zamanlarda alışıyorsunuz. Mesela benim ilk 2 gün fena terletiyordu şu an sıfır.
Tamamdır o zaman bu mouse'yi sipariş ediyorum. Teşekkürler.