ByGhost

Uzman
Herkese iyi akşamlar, hayırlı Ramazanlar hocalarım umarım keyfiniz yerindedir. Size bir konu hakkında danışacağım. Yeni mouse almayı düşünüyorum pek anlamıyorum mouselerden önceki farem Havit Game Note mouse. Valorant gibi FPS oyunları çok oynuyorum önerilerinizi bekliyorum.

Akko AG ONE 8K Hz Joy of Life iyi bir seçenek olacaktır. Tasarım açısından görecelidir. Sistem bileşenlerinizle rengi uyuyorsa alınabilir.

Dosya Ekleri

• IMG_20250303_233705.webp
    IMG_20250303_233705.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 56
Akko AG ONE 8K Hz Joy of Life iyi bir seçenek olacaktır. Tasarım açısından görecelidir. Sistem bileşenlerinizle rengi uyuyorsa alınabilir.

Hocam şimdi iki seçeneğim var ya mouse'a çok para vereceğim kötü klavye alacağım yada klavyeyi iyi alıp bütçeden düşeceğim

Hocam şimdi iki seçeneğim var ya mouse'a çok para vereceğim kötü klavye alacağım yada klavyeyi iyi alıp bütçeden düşeceğim

Rekabetçi oynuyorsunuz, mouse olarak buna bütçe yükseltip klavyeden düşmenizi öneririm.

Hocam 3000 TL Total para hem klavye hem mouse almam lazım bu paraya klavyeyi ikinci el almayı düşünüyorum mouse'a Max 2000 tl ayırabilirim maalesef

O halde bu. SWAR promosyon koduyla alınabilir.

O halde bu. SWAR promosyon koduyla alınabilir.
Site güvenilir mi acaba hocam