Eki Görüntüle 147499

Egzoz fanları resimdeki gibi yerleştirdiğinizde yeterli olacaktır, önden arka ve üst tarafa en sağlıklı hava akışı.

Hocam bu resimde aynı şekilde 2 nolu yere egzoz için fan koyacagım peki bir sorum olacak resimde 2 nolu yerin yanlarına da 2 adet daha fan koyabiliyor ya toplam 3 adet takılabilir peki ben kalan 2 adet fan yerine havanın girişi için yapsam sıkıntı olur mu?

Hocam bu resimde aynı şekilde 2 nolu yere egzoz için fan koyacagım peki bir sorum olacak resimde 2 nolu yerin yanlarına da 2 adet daha fan koyabiliyor ya toplam 3 adet takılabilir peki ben kalan 2 adet fan yerine havanın girişi için yapsam sıkıntı olur mu?

1 tanesi hava çıkışı için 2 tane hava girişi icin.
Aşağıya fotoğraf attım hocam bu şekilde düşünüyorum

Son düzenleme:
Kasanın üst tarafına takacağınız fanların yönü içeriye doğru olur ise kasa içi ısınan hava doğru ve etkin şekilde dışarı atılamayabilir, bileşenler normalden daha fazla ısınabilir ve kasa içi toz birikebilir. Yazdıklarınızdan anladığım kadarı ile genel kabul görmüş ve tavsiye edilenlerin aksine üst tarafa 2 giriş 1 çıkış olarak yerleştirmeyi çok istiyorsunuz. Deneyin, sıkıntı olursa yönlerini değiştirirsiniz.