Bütçe
1500-2000

Styxrage

Uzman
Biliyorum, bunun hakkında çok konu var ama Mchose ürünlerini göremedim hiç. Bugün de onlardan biriyle ilgili bilgi almak istediğimden yeni konu açıyorum.

Palm tutuş kullanıyorum. Elim enine 9 cm, boyuna 18,5 cm. Aklımda Mchose A5 Ultra var; bütçemi artırabilseydim 3950 sensörlü A7 modelini de düşünürdüm. Başka bir forumda da konu açtım; VXE R1 SE+ önerilmesi üzerine yarım saat araştırdım ve şikayet edeni pek göremedim, bol bol kullanan ve öven vardı. Fiyatı sebebiyle (1400 TL) beni kendine çekse de palm grip kullandığım için aklımda soru işareti kaldı.

Rival 3’ten geçeceğim. Bu fare elime çok az küçük geliyor gibi hissediyorum, ya gerçekten öyle ya da palm tutuş yüzünden öyle hissettiriyor olabilir.

VXE R1 ile Mchose A5 arasında 600 TL fark var. Bu farkı vermeye değer mi?
2000 TL üst limit olarak belirledim. Bu bütçede alınabilecek en mantıklı fareler hangileri?

Son düzenleme:
Biliyorum, bunun hakkında çok konu var ama Mchose ürünlerini göremedim hiç. Bugün de onlardan biriyle ilgili bilgi almak istediğimden yeni konu açıyorum.

Palm tutuş kullanıyorum. Elim enine 9 cm, boyuna 18,5 cm. Aklımda Mchose A5 Ultra var; bütçemi artırabilseydim 3950 sensörlü A7 modelini de düşünürdüm. Başka bir forumda da konu açtım; VXE R1 SE+ önerilmesi üzerine yarım saat araştırdım ve şikayet edeni pek göremedim, bol bol kullanan ve öven vardı. Fiyatı sebebiyle (1400 TL) beni kendine çekse de palm grip kullandığım için aklımda soru işareti kaldı.

Rival 3’ten geçeceğim. Bu fare elime çok az küçük geliyor gibi hissediyorum, ya gerçekten öyle ya da palm tutuş yüzünden öyle hissettiriyor olabilir.

VXE R1 ile Mchose A5 arasında 600 TL fark var. Bu farkı vermeye değer mi?
2000 TL üst limit olarak belirledim. Bu bütçede alınabilecek en mantıklı fareler hangileri?
- Mchose A5 Ultra:
- Avantajları:
- Ergonomik tasarıma sahip, palm tutuşa uygun.
- Hassas sensör, oyun performansında tatmin edici.
- Dezavantajları:
- Farklı oyun türlerinde kullanabilme açısından daha fazla seçenek sunmuyor.

- Mchose A7 (3950 sensör):
- Avantajları:
- Gelişmiş sensör performansı ile daha hassas hareket izleme.
- Oyun deneyimi için daha fazla özelleştirme seçeneği.
- Dezavantajları:
- Bütçeniz dışında, fakat bütçenizi artırmak isterseniz düşünebilirsiniz.

- VXE R1 SE+:
- Avantajları:
- Yüksek kullanıcı memnuniyeti, olumlu yorumlar.
- Uygun fiyatı (1400 TL) ile performans oranı iyi.
- Dezavantajları:
- Palm tutuş için tasarlanmış olmayabilir, bu da kullanımınızı etkileyebilir.

- Rival 3:
- Belirttiğiniz gibi elinize küçük geliyorsa; palm tutuşla uyumsuz olabilir. Bu nedenle alışma sürecinde discomfort hissedebilirsiniz.

Tavsiyeler:
1. Mchose A5 Ultra’yı deneyerek kullanılabilirliğini test etmenizi öneririm.
2. 600 TL’lik farkı vermeye değer bir ürün arıyorsanız:
- A7 modeline geçiş yapmayı düşünebilirsiniz.
3. Bütçeniz dahilindeki en iyi fare seçenekleri:
- Mchose A5 Ultra
- VXE R1 SE+
- BenQ Zowie S1/S2 (Yaklaşık 1500-2000 TL) - Palm tutulabilir, kullanımı rahat.

Bu fareleri mümkün olduğunca deneyimlemeniz, hangisinin en iyi performansı gösterdiğini ve rahat geldiğini görmek açısından önemli.