rgnrx7

Uzman
Arkadaşlar öncelikle geçmiş bayramınız mübarek olsun.

2 adet 120 mm ya da 2 adet 140 mm fana ihtiyacım var. Kaliteli olması önemli. Hangi marka model fanları önerirsiniz? ARGB olursa iyi olur, bütçe 1.500 TL

Arctic P12 veya P14 PWM PST ARGB. İki farklı renk seçeneği var ve F/P olarak hala rakipsizler. P12 12 cm, P14 14 cm.
AB120R bütçe dahilindeyken de mi?
@The Man From Earth Hocam şiddetle öneriyordu. Benim aşırı bilgim yok ancak Arctic önerilerine karşın önerdiğini gördüğümü bilirim. Yanlış anlamayın hocam.

AB120R bütçe dahilindeyken de mi?
@The Man From Earth Hocam şiddetle öneriyordu. Benim aşırı bilgim yok ancak Arctic önerilerine karşın önerdiğini gördüğümü bilirim. Yanlış anlamayın hocam.
120R'nin rulman sorunları maalesef çok fazla. Sıfır kutudan çıkan fanı yağlamak zorunda kaldığımı bilirim. Ayrıca ara RPM değerlerinde çok tuhaf gürültüler çıkartabiliyor. Defalarca kullandığım bir fan ve çok memnun kalmadım kendisinden. Çabuk eskiyor.

Başka önerebilecekleriniz var mı öncelik 140mm.
140mm'ye kayınca Arctic dışında "şahsen" mantıklı bir tercih yok hocam.

120R'nin rulman sorunları maalesef çok fazla. Sıfır kutudan çıkan fanı yağlamak zorunda kaldığımı bilirim. Ayrıca ara RPM değerlerinde çok tuhaf gürültüler çıkartabiliyor. Defalarca kullandığım bir fan ve çok memnun kalmadım kendisinden. Çabuk eskiyor.

140Mm'ye kayınca Arctic dışında "şahsen" mantıklı bir tercih yok hocam.

Arctic P14 PWM kasa fanı bunu bir de ARGB modelini almayı düşünüyorum.

140mm'ye kayınca Arctic dışında "şahsen" mantıklı bir tercih yok hocam.
Deneyim kısmında böyle bir şeyle karşılaştıysanız yorum yapamam. Sıfır fanı yağlamak sinir bozucu olsa gerek. Performans olarak daha iyi değil miydi sizin deneyiminizde?

Deneyim kısmında böyle bir şeyle karşılaştıysanız yorum yapamam. Sıfır fanı yağlamak sinir bozucu olsa gerek. Performans olarak daha iyi değil miydi sizin deneyiminizde?
Performansı inanılmaz iyi zaten alınacaksa sırf performansı için alınır.

Hocam P14 PWM ve ARGB'sini alsam performansı aynı mı?

Buna karar verdim hocam.

Sanırsam egzoz fanı olarak kullanılmıyormuş Arctic kullanılıyorsa onu alacağım egzozdaki fanı ekran kartının altına monte edeceğim.

Tavsiye bekliyorum egzoz fanı için.

Son düzenleme: