Bütçe
1.500 TL

Picky

Uzman
Kısa bir süre önce SteelSeries Prime aldım fakat zannediyorum ki sol Click tarafındaki yükseltisi sebebiyle çok kısa bir kullanımda bile bileğim inanılmaz ağrıyor. Bundan önce Logitech G402 kullanıyordum. Onunda sol Click tarafında hafif bir yükselti vardı fakat kullandığım uzun yıllar içerisinde bir defa bile bileğimde ağrı yapmadı. Prime da neden böyle oldu anlamadım. Sebebi yalnızca Click bölgesindeki yükselti olabilir mi acaba?

"Claw grip" tutuş şekline sahibim. Bu bağlamda sizden 1500 TL civarlarında bir fare önerisi rica ediyorum. Simetrik fareler acaba iyi olur mu bileğimin ağrımaması için?

Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Verdiğin fiyata göre bana sorarsan en iyi mouselar:

Deathadder'ı uzun süreler kullanabilirsin. SS'de kullanmış birisin ve kalitesinin farkındasındır.

Fiyatı biraz arttırabilirsen şuna bakabilirsin:

Bu mouse en iyi Claw Grip mouselarından bir tanesi. Onun da kaynağı aşağıda:

Deathadder'ı uzun süreler kullanabilirsin. SS'de kullanmış birisin ve kalitesinin farkındasındır.

Hocam ben şimdi kutuya kaldırdığım Logitech G402 yi çıkardım ve halihazırda kullandığım SS Prime ile yanyana koydum. Logitech i tuttuğumda elim direk rahatlıyor. Ellerim büyük ve Logitech G402 SS Prime'dan 1.1 cm daha uzun bir mouse. Uzunluktan kaynaklanıyor gibi sanki bileğimdeki ağrı. Resimde boyutlara bir bakın. Logitech' in boyutlarında önerebileceğiniz mouse var mıdır ?

Compare.webp

Hocam ben şimdi kutuya kaldırdığım Logitech G402 yi çıkardım ve halihazırda kullandığım SS Prime ile yanyana koydum. Logitech i tuttuğumda elim direk rahatlıyor. Ellerim büyük ve Logitech G402 SS Prime'dan 1.1 cm daha uzun bir mouse. Uzunluktan kaynaklanıyor gibi sanki bileğimdeki ağrı. Resimde boyutlara bir bakın. Logitech' in boyutlarında önerebileceğiniz mouse var mıdır ?

Eki Görüntüle 89517

Hocam boyut olarak mouse bulmak çok zor. Çoğu site ya boyutları yazmaz, ya da yalan yanlış yazar. En mantıklısı bir ekipman satan mağazaya gidip orada teker teker denemek olacaktır.

Dea essential nasil fiyatini hak ediyor? Kronik sorunlu bir mouse. 1200'u o mouse'a verecegime cope atarim daha iyi. @Toby Fox

Dea essential nasil fiyatini hak ediyor? Kronik sorunlu bir mouse. 1200'u o mouse'a verecegime cope atarim daha iyi. @Toby Fox

600-800 TL zaten normalde.

MM712 aşırı küçük bir fare.

Hocam boyut olarak mouse bulmak çok zor. Çoğu site ya boyutları yazmaz, ya da yalan yanlış yazar. En mantıklısı bir ekipman satan mağazaya gidip orada teker teker denemek olacaktır.
Hocam bakabileceğim çok sınırlı yer var yaşadığım şehirde.

Sizin önerebileceğiniz var mı hocam nispeten büyük boyutlu fare.

2.elden Helios 2 bak, eline uygun olması lazım.
@Toby Fox
Bu da küçük gibi hocam, uzunluğuna baktım da.