Optimic

Çalışkan
Bütçemi yazdım. %60 brown switch klavye alıcam. Cevaplarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Redragon tamamen fiyat performans bir ürün. Yani kullanılabilir fakat kullandığı anahtarın kalitesi kesinlikle tartışılır. Gerçek bir Brown Switch etkisi yaratmayacaktır diye tahmin ediyorum bende Red Switch olan versiyonu vardı, mesela onun da Blue'dan bir farkı yoktu zamanla iyice Blue Switch'e döndü hatta.

Redragon tamamen fiyat performans bir ürün. Yani kullanılabilir fakat kullandığı anahtarın kalitesi kesinlikle tartışılır. Gerçek bir Brown Switch etkisi yaratmayacaktır diye tahmin ediyorum bende Red Switch olan versiyonu vardı, mesela onun da Blue'dan bir farkı yoktu zamanla iyice Blue Switch'e döndü hatta.
Önerebileceğiniz var mı?

Redragon tamamen fiyat performans bir ürün. Yani kullanılabilir fakat kullandığı anahtarın kalitesi kesinlikle tartışılır. Gerçek bir brown Switch etkisi yaratmayacaktır diye tahmin ediyorum bende red Switch olan versiyonu vardı, mesela onun da Blue'dan bir farkı yoktu zamanla iyice blue Switch'e döndü hatta.

Linear bir Switch nasıl tacticle oluyor onu merak ettim. Outemu Switch veya kendi switchlerini tercih ediyorlar.

Redragon güzel markadır tercih edebilirsin. Ama yay sesi olabilir.