Detaylar
Kim cevapladı?Optimic
Çalışkan
Hocam araştırdımda bu iyimidir?Brown Switch bulman zor, bu fiyata en iyi Royal Kludge R65 var ancak Brown Switch sartsa BELKI 1000 TL bandina Ajazz AK680 bakabilirsiniz.
Redragon tamamen fiyat performans bir ürün. Yani kullanılabilir fakat kullandığı anahtarın kalitesi kesinlikle tartışılır. Gerçek bir Brown Switch etkisi yaratmayacaktır diye tahmin ediyorum bende Red Switch olan versiyonu vardı, mesela onun da Blue'dan bir farkı yoktu zamanla iyice Blue Switch'e döndü hatta.
Optimic
Çalışkan
Önerebileceğiniz var mı?Redragon tamamen fiyat performans bir ürün. Yani kullanılabilir fakat kullandığı anahtarın kalitesi kesinlikle tartışılır. Gerçek bir Brown Switch etkisi yaratmayacaktır diye tahmin ediyorum bende Red Switch olan versiyonu vardı, mesela onun da Blue'dan bir farkı yoktu zamanla iyice Blue Switch'e döndü hatta.
Hasanxcd
Uzman
Redragon tamamen fiyat performans bir ürün. Yani kullanılabilir fakat kullandığı anahtarın kalitesi kesinlikle tartışılır. Gerçek bir brown Switch etkisi yaratmayacaktır diye tahmin ediyorum bende red Switch olan versiyonu vardı, mesela onun da Blue'dan bir farkı yoktu zamanla iyice blue Switch'e döndü hatta.
Linear bir Switch nasıl tacticle oluyor onu merak ettim. Outemu Switch veya kendi switchlerini tercih ediyorlar.
Redragon güzel markadır tercih edebilirsin. Ama yay sesi olabilir.
Optimic
Çalışkan
Teşekkürler.Linear bir Switch nasıl tacticle oluyor onu merak ettim. Outemu Switch veya kendi switchlerini tercih ediyorlar.
Redragon güzel markadır tercih edebilirsin. Ama yay sesi olabilir.
Hasanxcd
Uzman
https://www.havitstore.com.tr/havit...kce-klavye-1.06inc-tft-lcd-ekran-brown-switch bütçe çıkarsa bu da güzel.
Optimic
Çalışkan
Havit Gamenote KB884L Türkçe RGB Gaming Mekanik Klavye - Siyah bütçe çıkarsa bu da güzel.
Beyaz değil de hocam siyah daha iyi bana göre. Gene de sağ olun.
Ssoulstealler59
Uzman
Rk R65 al geç.