Snow

Başarılı
2 analog içinde 1.500 istiyorlar. Şu an kolda olan stick sağlam, bir sorunu yok ama taktırmak istiyorum. 1 senede garanti veriyorlar. Sağlam olan stick'i de almak istiyorum, değer mi sizce?

Hikayeli oyunlarda sorun yaşamadım ama online oyunlarda bayağı kol sıkıntısı yaşadım. Örneğin, alalı 3 gün olan ikinci el sağlam DualSense vardı. Ben aşırı bastırdığım için sağ analogda drift yaşamıştım. Kol halen duruyor, gittikçe daha da kötü oldu. Diğer sıfır aldığım kola taktırmak istiyorum. Sıkıntılı olan kol ile sadece online oynuyorum.

Ücret 1500-2000 arası

Son düzenleme:
PC'de mi kullanıyorsun konsolda mı ?
Konsol

Sağlamsa niye taktıracaksın? Zaten yıllarca götürüyor. Söktürme boşuna.
Hikayeli oyunlarda götürüyor ama online da götürmüyor.

TMR olanlari satiliyor, onlari da takiyorlar mi? Oyleyse ondan taktir, bilmiyorum TMR'ler bir tik pahali oldugu icin daha fazla ucret isteyebilirler tabii.
Benim bulunduğum yerde yok yapan ufak bir yer; ben de yapamam. İkinci el aldığım kişiye ve sürekli konsol olarak alışveriş yaptığım kişiye tamir olarak gönderdim. Başka birine sorduğumda ise 1500 demişti. Orası da aynısını ister mi bilmiyorum ama büyük ihtimalle aynıdır.

Son düzenleme:
Benim bulunduğum yerde yok yapan ufak bir yer; ben de yapamam. İkinci el aldığım kişiye ve sürekli konsol olarak alışveriş yaptığım kişiye tamir olarak gönderdim. Başka birine sorduğumda ise 1500 demişti. Orası da aynısını ister mi bilmiyorum ama büyük ihtimalle aynıdır.
Sticklerini kendin götürüp sadece lehim yaptır, daha ucuz tutacaktır yüksek ihtimalle.

Sticklerini kendin götürüp sadece lehim yaptır, daha ucuz tutacaktır yüksek ihtimalle.
İmkanı yok işte hocam ben kolu İstanbul'a gönderdim ben ufak bir şehrin ufak bir ilçesinde yaşıyorum buralarda yok yapan başta alıp göndersem olurdu ama gitti bile tamir ettireceğim kişi ile haberleşecegiz. Değer mi sadece onu sormak istedim. Fiyatlar aşağı yukarı aynı.

İmkanı yok işte hocam ben kolu İstanbul'a gönderdim ben ufak bir şehrin ufak bir ilçesinde yaşıyorum buralarda yok yapan başta alıp göndersem olurdu ama gitti bile tamir ettireceğim kişi ile haberleşecegiz. Değer mi sadece onu sormak istedim. Fiyatlar aşağı yukarı aynı.
Attığım stick kadar kaliteliyse değer, markasız bir şey takacaksa kalitesine bağlı.